Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 30 Ιανουαρίου

Μετανιώσετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε



ΚΡΙΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε, η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώσετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν. Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral