Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου

Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία



ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

ΙΧΘΥΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της