Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τι φοβάσαι περισσότερο στις σχέσεις σου και στην αλληλοεπίδρασή σου με τους άλλους



Όλοι μας έχουμε ανασφάλειες – για να δείτε ποια είναι η δική σας σύμφωνα με το ζώδιό σας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Κριός

Σε αυτό το ζώδιο τους αρέσει να είναι πρώτοι σε όλα. Τους αρέσει να είναι πρότυπα για τους υπόλοιπους φίλους τους και θίγονται εύκολα αν κάποιος τους αφήσει έξω άθελά τους.

Νιώθουν καλά όταν οι άλλοι τους βλέπουν ως κάποιον που μπορούν να εμπιστευτούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Τους αρέσει η ιδέα ότι κάποιος άλλος τους ζητά συμβουλές επειδή αισθάνονται δυνατοί σε αυτήν την κατάσταση.

Αλλά ενώ αναπτύσσουν την τέλεια ζωή τους, συχνά ξεχνούν ότι τα πράγματα που μένουν έξω από κάτι σημαντικό μπορεί πραγματικά να τους βλάψουν. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους, και όταν συμβαίνει, χρειάζονται πολύ χρόνο για να μπουν ξανά στον σωστό δρόμο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα δυνατό και ανεξάρτητο άτομο που ποτέ δεν εγκαταλείπει τα όνειρά του τόσο εύκολα. Είναι προσανατολισμένοι στον στόχο και δεν τους πειράζει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους γιατί αυτό είναι που τους δίνει τεράστια ικανοποίηση. Αλλά σε όλο αυτό το χάος που λέγεται ζωή, σκέφτονται συχνά το μέλλον και τη θέση τους στην επαγγελματική και την ιδιωτική ζωή. Φοβούνται περισσότερο ότι δεν θα αποκτήσουν τη σταθερότητα που χρειάζονται και ότι τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν υπέρ τους. Ακόμα κι αν είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι, μερικές φορές μπορούν να απομακρυνθούν εντελώς από τους άλλους, αμφισβητώντας τη ζωή και κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμοι

Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και να απορροφά όλες τις πληροφορίες. Είναι το ίδιο στην επαγγελματική και ιδιωτική τους ζωή. Όταν είναι στη δουλειά, θέλουν οι συνάδελφοί τους να τους ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν ενώ δεν είναι εκεί. Όταν, λοιπόν, μιλάμε για την ερωτική τους ζωή, ούτε εκεί ισχύει κάτι διαφορετικό. Πάντα θέλουν να ξέρουν πώς νιώθει ο σύντροφός τους και ποια είναι τα σχέδιά τους. Οι Δίδυμοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, αλλά έχουν πάντα σχέδιο Α και σχέδιο Β μόνο και μόνο για να σιγουρευτούν ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια τους είναι ότι θα εγκαταλειφθούν από όλους τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή τους. Και ανεξάρτητα από το αν προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, απλώς δεν θα σας εμπιστευτούν.

Καρκίνος

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και έχουν πάντα την καρδιά τους στο μανίκι τους. Αγαπούν τους ανθρώπους και συχνά δεν βλέπουν τις κακές προθέσεις τους. Γι' αυτό πάντα πληγώνονται και απογοητεύονται από τους ανθρώπους γύρω τους. Η μεγαλύτερη ανασφάλεια τους είναι ότι θα μείνουν μόνοι και ότι κανείς δεν θα τους αγαπήσει.

Οι Καρκίνοι είναι επιρρεπείς στο να υποτιμούν τον εαυτό τους. Νομίζουν ότι δεν είναι άξιοι, δεν είναι αρκετά καλοί και ότι οι άνθρωποι θα τους αφήσουν γιατί πάντα μπαίνουν σε μπελάδες. Μπορούν να συγκινηθούν πολύ όταν βλέπουν ηλικιωμένους που τους άφησαν τα μέλη της οικογένειάς τους και φοβούνται ότι θα καταλήξουν έτσι. Και όσο κι αν προσπαθούν να το ξεχάσουν και να μην το σκέφτονται, αυτές οι αρνητικές σκέψεις αναδύονται συνεχώς.

Λέων

Οι Λέοντες, γνωστοί και ως βασιλιάδες της ζούγκλας, είναι γεννημένοι ηγέτες. Πάντα δείχνουν στον κόσμο ότι τα έχουν όλα ξεκαθαρίσει ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα πώς να λύσουν ένα πρόβλημα. Αλλά αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι από έξω είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για αυτούς, και γι' αυτό μπορούν να έχουν αυτή την έκφραση πόκερ όλη την ώρα, παρόλο που καταρρέουν από μέσα.

Η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους είναι ότι θα είναι αόρατοι, ειδικά σε άτομα που αγαπούν πραγματικά. Νομίζουν ότι κάπου στον δρόμο θα έρθει κάποιος που είναι πολύ καλύτερος από αυτούς και ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα θα στραφούν σε αυτό το άτομο. Θέλουν να είναι πάντα αρκετά δυνατοί για να καταφέρνουν ό,τι βάζει η ζωή μπροστά τους. Το να ζητήσει βοήθεια είναι κάτι που δεν θα έκανε ποτέ, ακόμα και με τίμημα τη δική του ευτυχία.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι κάποιος που θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο όλη την ώρα. Είναι πραγματικοί τελειομανείς και όταν χάνουν τον έλεγχο της ζωής τους, δεν αισθάνονται καθόλου καλά. Πρέπει να έχουν όλες τις πληροφορίες για την επιχείρηση που διευθύνουν γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να κοιμηθούν ήρεμα. Λόγω της τεράστιας επιθυμίας τους για τελειότητα και έλεγχο, φοβούνται περισσότερο ότι οι άνθρωποι μπορεί να τους επικρίνουν.

Σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο επειδή είναι μεγάλοι επικριτές του εαυτού τους και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για αυτούς. Τα επιτεύγματα για τα οποία άλλοι άνθρωποι θα σκότωναν δεν είναι τόσο σημαντικά γι' αυτούς και πάντα προσπαθούν για περισσότερα. Και στις περισσότερες περιπτώσεις κι αυτό ενίοτε τους εξαντλεί.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο θα πάει μέχρι τέλους για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους. Οι ζυγοί α προσποιηθούν ακόμη και ότι είναι κάποιοι που δεν το κάνουν αυτό απλώς για να αποκτήσουν περισσότερους θαυμαστές αλλά επειδή αισθάνονται καλά όταν περιτριγυρίζονται από κόσμο. Και εξαιτίας αυτής της μεγάλης επιθυμίας για έγκριση από τους άλλους που είναι τόσο σημαντικοί στη ζωή τους, η μεγαλύτερη ανασφάλεια τους είναι ότι εκείνοι δεν θα τους αποδεχτούν. Γι' αυτό αλλάζουν και προσαρμόζονται στους άλλους και παραμελούν τις επιθυμίες και τους πόθους τους. Πάντα θέλουν οι άλλοι να νιώθουν καλά και δεν νοιάζονται τόσο πολύ για τον εαυτό τους. Γι' αυτό καταλήγουν σε κατάθλιψη και απογοήτευση. Και αυτά είναι αρκετά αρνητικά συναισθήματα που μπορούν να τους επηρεάσουν πολύ.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο είναι κάποιο που πάντα αγωνίζεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους. Οι Σκορπιοί δεν πιστεύουν αυτά που λένε οι άλλοι, νομίζοντας ότι θέλουν απλώς να τους πληγώσουν. Ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για την επαγγελματική ή την ερωτική τους ζωή, θα είναι πάντα λίγο καχύποπτοι και θα θέλουν να ελέγχουν κάθε πληροφορία που λαμβάνουν. Αυτό μπορεί να είναι καλό μερικές φορές, ειδικά επειδή ζούμε σε έναν σκληρό κόσμο, αλλά αν συνεχίσετε να ζείτε έτσι, θα καείτε εντελώς. Θα είστε τόσο παρανοϊκοί για τα πιο απλά πράγματα και δεν θα μπορείτε να πιστέψετε ούτε τους πιο στενούς σας φίλους. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε, οπότε αν ξεκινήσετε εγκαίρως, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξετε την άποψή σας σχετικά με αυτά τα ζητήματα εμπιστοσύνης. Θυμηθείτε, η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να ιδρώνετε για τα μικρά πράγματα. Αντίθετα, απολαύστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας.

Τοξότης

Μπορώ να έχω την προσοχή σας, παρακαλώ; Έτσι λειτουργεί o Τοξότης σε καθημερινή βάση. Θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο, στο επίκεντρο της προσοχής και θέλει να τον θαυμάζουν οι άλλοι. Η μεγαλύτερη ανασφάλειά του είναι ότι ο κόσμος δεν θα τον βρίσκει πια ενδιαφέρον και ότι θα τον εγκαταλείψει. Κάτι που δεν θα άντεχε αφού δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική του ζωή. Δεν θα άντεχε που οι καλύτεροί του φίλοι θα έβρισκαν ένα άλλο άτομο πιο ενδιαφέρον από αυτόν, προσπαθώντας να περνούν περισσότερο χρόνο με αυτόν τον τύπο παρά με εκείνον. Αυτό είναι κάτι που θα κατέστρεφε εντελώς την αυτοεκτίμησή του και δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο άτομο. Λοιπόν, αγαπητέ Τοξότη, αν το διαβάζεις αυτό, απλά να ξέρεις ότι δεν θα αρέσεις σε όλους τους ανθρώπους, αλλά εξαρτάται από σένα αν αυτοί που θα το κάνουν θα μείνουν στη ζωή σου ή όχι.

Αιγόκερως

Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Αιγόκερω είναι η επιτυχία. Αυτό το ζώδιο θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει στην επαγγελματική και στην ιδιωτική του ζωή. Μπορείτε λοιπόν να μαντέψετε ότι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους είναι ότι θα αποτύχουν στους στόχους τους. Είναι τόσο τρομοκρατημένοι που τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν υπέρ τους και ότι θα μπλέξουν κάτι. Και αυτό είναι κάτι που θα τους πλήγωνε τόσο πολύ γιατί καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε ό,τι κάνουν. Θέλουν πάντα να είναι οι καλύτεροι υπάλληλοι, οι καλύτεροι συνεργάτες/σύντροφοι και όταν κάποιος κάνει πράγματα καλύτερα από αυτούς, θα ζηλέψουν λίγο. Αλλά αυτό είναι απλώς μια υγιής ζήλια που τους κρατά σε εγρήγορση όλη την ώρα. Οπότε, η πρότασή μου θα ήταν να σταματήσετε, να αναπνεύσετε και να ηρεμήσετε. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε την κοινή σας λογική.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ως ελεύθερο πνεύμα που πάντα αναζητά κάποια περιπέτεια για να θρέψει την άγρια ​​πλευρά του. Πάντα κάνουν τα πράγματα όπως τα φαντάζονται και δεν ακούν ποτέ τι έχουν να πουν οι άλλοι. Γι' αυτό η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους είναι όταν πρέπει να δεσμευτούν σε κάποιον. Ξέρουν εκ των προτέρων ότι αν το κάνουν αυτό, θα χάσουν τους πραγματικούς τους, άγριους, ανοιχτόμυαλους και απερίσκεπτους εαυτούς τους. Και αυτό είναι κάτι που τους τρομάζει τόσο πολύ που θυσιάζουν τις περισσότερες από τις ερωτικές τους σχέσεις επειδή η ελευθερία τους είναι πολύ πιο σημαντική για αυτούς. Νομίζουν ότι αν είναι προορισμένοι να είναι με κάποιον, μοιάζει με το όταν είσαι 60 ετών και ότι πρέπει να ακούς τι σου λέει η καρδιά σου και να πράττεις ανάλογα.

Ιχθύς

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό – οι Ιχθύς. Αυτό το ζώδιο είναι τόσο συναισθηματικό και γλυκό και λόγω της ευγενικής τους φύσης, συχνά φοβούνται ότι οι άλλοι θα νομίσουν ότι είναι πολύ παθητικοί. Αλλά επειδή δεν είναι παντού και επειδή δεν μιλούν πολύ, δεν σημαίνει ότι νοιάζονται λιγότερο. Στην πραγματικότητα νοιάζονται ακόμη περισσότερο από αυτούς που το δείχνουν συνεχώς. Αλλά ό,τι και να κάνουν, πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετά καλό και πιστεύουν ότι με τη συμπεριφορά τους, θα πληγώσουν τους ανθρώπους που αγαπούν περισσότερο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους και απλά δεν μπορούν να το ξεπεράσουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι αρνητικοί τρόποι σκέψης μπορούν πραγματικά να τους εξαντλήσουν και δεν θα είναι σε θέση να είναι χαρούμενοι για όλα τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της