Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου

Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας



ΚΡΙΟΣ: Δεν θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δεν θα χάσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης