Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου

Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε



ΚΡΙΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δεν γίνουν όπως τα θέλετε. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.

ΛΕΩΝ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της