Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου

Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά



ΚΡΙΟΣ: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διευθετήστε τις εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στυλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η ψυχολογία σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσους θα σας συναναστραφούν.

ΙΧΘΥΣ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα, θα είναι τα καλύτερά σας όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της