Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 3 έως 10/3/24

Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας κι απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις



Στις 4 ο Ερμής στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Στις 8 ο Ερμής στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από υποχρεώσεις, που θα ρίξουν περισσότερο τη διάθεσή σας. Στις 9 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 10 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούριο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε. Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, για να βελτιώσουμε μια υπάρχουσα σχέση σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτιμήστε ό,τι σας έχουν δώσει αλλά και ό,τι έχουν κάνει για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό. Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί.

ΛΕΩΝ: Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Μην απογοητευθείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν. Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν. Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον. Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή η κούραση σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγωνιστείτε με τον δικό σας τρόπο, για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί. Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες.

ΙΧΘΥΣ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, γιατί δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα