Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα



ΚΡΙΟΣ: Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε. Πρέπει πάση θυσία όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα. Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία-μία χωρίς βιασύνες. Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δεν σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν. Η υπερένταση δεν σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν επιβάλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!