Skip to main content

ΒΙΒΛΙΟ

Ακολουθώντας το μονοπάτι της καρδιάς.

«Η νοημοσύνη της καρδιάς» ένα βιβλίο-συνταγή που μπορεί να αλλάξει την ζωή μας για πάντα



Το Ινστιτούτο HeartMath κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η νοημοσύνη της καρδιάς» με σκοπό να αποδείξει πως η καρδιά δεν είναι απλώς ένας μύς που κρατάει στην ζωή τον άνθρωπο αλλά ένα διαισθητικό όργανο, το όποιο μπορεί να τον καθοδηγήσει στην καθημερινή ζωή του. Ναι η καρδία έχει νοημοσύνη, στηρίζεται στην διαίσθηση και όχι στην λογική ή την γνώση. Πρέπει όμως να μάθουμε να την χειριζόμαστε σωστά και να την ακούμε. Το βιβλίο αυτό ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων αυτοβελτίωσης και το ανάλαφρο και άμεσο ύφος,  δίνουν στον αναγνώστη την ώθηση να βοηθήσει ο ίδιος, μόνος του τον εαυτό του. Και πως θα γίνει αυτό; Από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από επιστημονικές μελέτες και αληθινά πειράματα, τα οποία αναλύονται μέσα στο βιβλίο, δίνονται χρήσιμα tips για το πώς να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινή μας ζωή, όπως το στρές και ο φόβος, αυτή την φορά όμως στηριζόμαστε πρώτα στην νοημοσύνη της καρδιά.

Ηρεμία-αυτοσυγκέντρωση-υπομονή είναι το τρίπτυχο που θα μας οδηγήσει στην απόλυτη κατανόηση της δυναμικής της καρδιάς σε συνεργασία με τον νου. Είναι εφικτό να κάνουμε ορθές επιλογές με την καρδίας μας, άλλωστε είναι ένα quote που ακούγεται διαχρονικά αλλά δεν προλαβαίνουμε να το εφαρμόσουμε. Το βιβλίο «Η νοημοσύνη της καρδιάς» υπογράφουν ο ιδρυτής του HearMath Doc Childre, η ψυχολόγος και εκπαιδεύτρια Deborah Rozman, ο βασικός ομιλητής του HeartMath Horward Martin και φυσικά ο ψυχοφυσιολόγος Rollin McCraty. Χωρίζεται σε έντεκα ενότητες, με την καθεμία να καθηλώνει τον αναγνώστη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Η τέχνη της ζωής». Οι συγγραφείς ένωσαν την απέραντη γνώση τους, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΒΛΙΟ

«Η λέξη αγάπη δεν έχει σε καμία περίπτωση την ίδια έννοια και για τα δύο φύλα» Simone de Beauvoir

Η μεγάλη ιέρεια του φεμινισμού, Simone de Beauvoir, πέθανε από πνευμονία στις 14 Απριλίου του 1986 , αλλά το έργο της παραμένει αστείρευτη πηγή έμπνευσης

ΒΙΒΛΙΟ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Taylor Swift: Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οξύ

Αναμονή τέλος! Το βιογραφικό λεύκωμα Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Την Taylor Swift κυκλοφορεί από την Πέμπτη 4 Απριλίου από τις Εκδόσεις Οξύ.

ΒΙΒΛΙΟ

««Αν κάτι δεν σου αρέσει, άλλαξέ το. Εάν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τη στάση σου» Maya Angelou

Η εμβληματική Maya Angelou γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1928 και το πνεύμα της παραμένει πηγή έμπνευσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ