"Το Κορίτσι και η Νύχτα"

Ένα αιματηρό παζλ, ένα ειρωνικό reunion

Βασιλεία Μαξακούλη

Τον Χειμώνα του 1992 στην Κυανή Ακτή, ένα σχολείο βρέθηκε κάτω από το χιόνι. Η νύχτα πάγωσε τα πάντα στο πέρασμα της. Η δεκαεννιάχρονη Βίνκα  εξαφανίζεται μαζί με τον καθηγητή φιλοσοφίας. Φεύγουν μακριά για να απελευθερωθούν από τα δεσμά της κρυφής τους σχέσης. Έρωτας για την Βίνκα σημαίνει να δίνεις τα πάντα.

Την Άνοιξη του 2017, το ίδιο σχολείο φιλοξενεί ένα πτώμα. Μια πρόσκληση των αποφοίτων του φτάνει στα χέρια των καλύτερων φίλων της Βίνκα: της Φανί, του Τομά και του Μαξίμ. Εδώ και εικοσιπέντε χρόνια δεν έχουν  κανένα ίχνος επικοινωνίας, μα θα επισκεφθούν το παλιό τους σχολείο για μια τελευταία φορά. Άλλωστε, μόνο αυτοί γνωρίζουν το πτώμα τόσο καλά.

View this post on Instagram

#Repost @calmann.levy 💥💃🏻🌙Ça y est, c’est parti! L’édition collector de « La Jeune Fille et la Nuit » de @guillaume_musso est disponible en librairie. 💥Un dessin de @griottosophie 💎 Attention, tirage limité ! #lajeunefilleetlanuit #guillaumemusso #editioncollector #sublime #tiragelimité #enlibrairie #calmannlevy #calmannlévy #instabook #bookstagram

A post shared by Guillaume Musso (@guillaume_musso) on

Το βιβλίο του Guillaume Musso έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 αντίτυπα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη θέση του Νο 1 Best Seller στη Γαλλία. Θα σε συνεπάρει, θα σε προβληματίσει, θα σε εξιτάρει. Ένα αιματηρό πάζλ, ένα ειρωνικό reunion.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα.

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares