Skip to main content

ΒΙΒΛΙΟ

Τα Πέντε καλύτερα ημερολόγια/ατζέντες του 2020

Γιατί η κάθε μέρα είναι μοναδική



Το 2019 κάπου εδώ τελειώνει και παίρνει μαζί του όλα τα καλά και κακά που σου συνέβησαν. Το 2020 είναι σχεδόν δίπλα και σε καλεί να ανοίξεις την πρώτη σελίδα ενός νέου βιβλίου με 365 καινούργιες ημέρες και εμπειρίες. Αγαπημένη μου συνήθεια των ημερών είναι να ψάχνω με τις ώρες, χωμένη ανάμεσα σε στοίβες από βιβλία, τα καλύτερα ημερολόγια για το 2020. Είναι μια σούπερ ιδέα για δώρο Χριστουγέννων σε κάποιον δικό μου αλλά και δώρο για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Μετά από μια επίμονη ματιά, διαπίστωσα πως και φέτος υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από ημερολόγια ή/και ημερολόγια-ατζέντες στην αγορά, όμως πέντε από αυτά τράβηξαν το ενδιαφέρον μου. Ημερολόγια και ατζέντες με διαφορετική αισθητική, ύφος αλλά και προσέγγιση που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

  1. Το Ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται» 2020, εκδόσεις Πεδίο

Ένα Life Coaching εργαλείο γεμάτο με ασκήσεις, ερωτήσεις, υλικό που θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να περάσετε ένα υπέροχο 2020 και να εξελιχτείτε ως άνθρωποι! Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα: όραμα, αυτοηγεσία, εσωκεντρισμός κ.ά. Από τη Νάνσυ Μαλλέρου.

  1. Paulo Coelho «Μυστικά» Ατζέντα 2020, εκδόσεις Λιβάνη

Αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Paulo Coelho, δίνουν στην καθημερινότητα μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων και πορευόμαστε με εναλλακτική σκέψη το 2020.  «Στο παρόν κρύβεται το μυστικό. Αν προσέξεις το παρόν, τότε κι αυτό που θα συμβεί στο μέλλον θα είναι καλύτερο» -  Paulo Coelho.

  1. «Ημερολόγιο Θετικής Σκέψης» 2020, εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αυτό το ημερολόγιο είναι για αυτούς που δεν το βάζουν εύκολα κάτω, προσπερνούν εμπόδια και τελικά πετυχαίνουν. Αλλά και για αυτούς που βλέπουν κάπου κάπου το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο μαύρο αλλά εσύ αποφασίζεις τελικά τι καλό  θα πάρεις από αυτή και τι θα αφήσεις στην άκρη.

  1. «Κάθε μέρα και καλύτεροι….με τα παιδιά μας» ημερολόγιο 2020, εκδόσεις Μίνωας

Το να είσαι γονιός μπορεί μερικές φορές να φαίνεται «βουνό», όμως γρήγορα διαπιστώνεις πως η οικογένεια είναι μοναδική ευτυχία. Στο ημερολόγιο αυτό θα βρεις συμβουλές καθημερινών θεμάτων που σε απασχολούν σχετικά με την οικογένεια, όπως η σχέση σου με τον σύντροφο σου, η διατροφή ή ο ύπνος του παιδιού και άλλα πολλά. Ένα ημερολόγιο που θα σε στηρίξει όλο το 2020 στο γονικό και συντροφικό σου ρόλο. Από την ψυχολόγο Αλεξάνδρα Καππάτου.

  1. Ημερολόγιο/ Ατζέντα από το Type Center

Τελευταίο άφησα το ημερολόγιο/ ατζέντα από τα Type Center, το όποιο μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου με το προσωπικό σου στιλ. Ένα μοναδικό δώρο για κάποιο σημαντικό πρόσωπο, καθώς μπορείς πάνω στο εξώφυλλο ή μέσα στις σελίδες να χαράξεις το όνομα του, το μονόγραμμά του ή ακόμα και να φτιάξεις μια αφιέρωση αποκλειστικά για αυτόν που θα το παραλάβει.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

ΒΙΒΛΙΟ

«Η λέξη αγάπη δεν έχει σε καμία περίπτωση την ίδια έννοια και για τα δύο φύλα» Simone de Beauvoir

Η μεγάλη ιέρεια του φεμινισμού, Simone de Beauvoir, πέθανε από πνευμονία στις 14 Απριλίου του 1986 , αλλά το έργο της παραμένει αστείρευτη πηγή έμπνευσης

ΒΙΒΛΙΟ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Taylor Swift: Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οξύ

Αναμονή τέλος! Το βιογραφικό λεύκωμα Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Την Taylor Swift κυκλοφορεί από την Πέμπτη 4 Απριλίου από τις Εκδόσεις Οξύ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.