Skip to main content

ΒΙΒΛΙΟ

Το “The Man Who Fell To Earth” του David Bowie γίνεται το επόμενο graphic novel που θέλουμε να διαβάσουμε!

Το graphic novel βασισμένο στην ταινία του 1976 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022 



Την κυκλοφορία ενός graphic novel adaptation της ταινίας The Man Who Fell To Earth του David Bowie ανακοίνωσε η Titan Comics, η οποία και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Σε σκηνοθεσία του Nicolas Roeg, η ταινία The Man Who Fell To Earth κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 1976 με πρωταγωνιστή τον θρυλικό David Bowie, ο οποίος και υποδύθηκε τότε έναν εξωγήινο, τον Thomas Jerome Newton, που βρέθηκε στη Γη. Ο ίδιος αναζητούσε τότε νερό ώστε να το μεταφέρει στον πλανήτη του που αργοπέθαινε. Η cult ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Walter Tevis, που κυκλοφόρησε το 1963.

Το graphic novel υπογράφει ο Dan Watters (Cowboy Bebop, Lucifer) ενώ τα σκίτσα του έχει επιμεληθεί ο Dev Pramanik (Dune: House Atreides). Δείτε παρακάτω μερικά από τα πρώτα σκίτσα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

The Man Who Fell To Earth graphic novel

The Man Who Fell To Earth

Μιλώντας για το The Man Who Fell To Earth, ο Dan Watters δήλωσε: «Το The Man Who Fell To Earth είναι μια αριστουργηματική ταινία που έχει πολλά να πει: για την ανθρωπότητα, τη Γη και πολλά ακόμη στο ενδιάμεσο».

Ο ίδιος συνέχισε: «Υπάρχουν ιδέες στην ταινία, για τις κλιματικές κρίσεις και την απληστία των μεγάλων εταιριών, που είναι πιο επίκαιρες σήμερα από ό,τι ήταν όταν ο Nicolas Roeg την γύρισε. Και εδώ είμαστε σήμερα. Θεωρώ ότι είναι καιρός να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Thomas Newton για ακόμη μια φορά. Ίσως εκείνος θα δει κάτι που εμείς αδυνατούσαμε τόσο καιρό».

Το The Man Who Fell To Earth graphic novel είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες μέσα από την Amazon και το Forbidden Planet.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με το κινηματογραφικό έργο του Bowie, τσεκάρετε οπωσδήποτε το Labyrinth του 1986, το The Hunger, αλλά και το Twin Peaks: Fire Walk With Me του 1992, που κυκλοφόρησε ως prequel της ιστορικής τηλεοπτικής σειράς του David Lynch, Twin Peaks.

Διαβάστε επίσης

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

ΒΙΒΛΙΟ

«Η λέξη αγάπη δεν έχει σε καμία περίπτωση την ίδια έννοια και για τα δύο φύλα» Simone de Beauvoir

Η μεγάλη ιέρεια του φεμινισμού, Simone de Beauvoir, πέθανε από πνευμονία στις 14 Απριλίου του 1986 , αλλά το έργο της παραμένει αστείρευτη πηγή έμπνευσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.