Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά



 


To οικολογικό Gift Box της L' Occitane en Provence θα κάνει την καρδιά της eco warrior φίλης σου να χτυπήσει από χαρά και ελπίδα για το μέλλον του πλανήτη. Θα το βρεις στα Notos Galleries και στα καταστήματα της L' Occitane σε Αθήνα, Γλυφάδα και Κηφισιά. 


Για ακόμα μία φορά τα κουτιά της εταιρίας καλλυντικών Korres είναι ότι πιο eco friendly και στυλάτο μπορείς να πάρεις δώρο σε μία φίλη που αγαπά τη φύση και τις μυρωδιές της. Στα φαρμακεία και στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. 


To 2020 η eco warrior φίλη σου θα μπορεί να ξυπνάει εισπνέοντας καθαρό οξυγόνο, ήλιο κι άρωμα γης με τα ημερολόγια του National Geographic. Κάθε πρωί που θα σβήνει μια μέρα στο ημερολόγιο της, θα σου στέλνει τη θετική ενέργεια που θα παίρνει κι εκείνη βλέποντας τα μοναδικά τοπία.  Θα το προμηθευτείς από εδώ



 

Eco friendly πακέτο δώρου με αρώματα ραβέντι και rasberry. Κεράκι, οργανικό σαπούνι και lip balm, και κάρτα με μέλισσες. Aγοράζοντας Beefayre προϊόντα, στηρίζεις κι εσύ την διατήρηση και την έρευνα μελισσών. 

 

 

 

Μια καλή ιδέα για το αγαπημένο σου πρόσωπο που προστατεύει σαν παιδί του τον πλανήτη είναι το βιβλίο της Kathryn Kellogg, μέσα στο οποίο υπάρχουν 101 συμβουλές – τρόποι για μια καθημερινή φιλική και βιώσιμη συμπεριφορά προς το περιβάλλον. Το βιβλίο μπορείς να παραγγείλεις γρήγορα και εύκολα εδώ

 

Στην αγαπημένη σου φίλη που φροντίζει διαρκώς για το καλύτερο μέλλον του πλανήτη, αγόρασε της ένα δώρο τις ίδιας φιλοσοφίας με αυτή. Τα παραπάνω κεριά από 100% κερί μελισσών είναι ότι πιο αγνό, μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον, κυκλοφορεί στην αγορά. Η φιλοσοφία του online καταστήματος «goldrick», εδώ όπου θα τα βρεις, είναι η επανασύνδεση της ζωής μας με την φύση και τα υλικά της. 

 

Καθώς οι food junkies είμαστε πολλοί και επειδή ένας/ μια eco warrior αγαπά και την χορτοφαγική διατροφή, σου έχω το ιδανικό δείπνο. Θα ξετρελαθεί με τα τόσο νόστιμο αλλά και υγιεινά πιάτα που προσφέρουν στο Γη, το οποίο βρίσκεται στην Γλυφάδα (Γρ. Λαμπράκη 69). Θα σε ευχαριστεί διπλά για το δείπνο σας αυτό!  
Τα φυτά εσωτερικών χώρων είναι πλέον τεράστια τάση στη διακόσμηση και η νοοτροπία των eco friendly τα αγαπά πολύ! Τους δίνει την αίσθηση πως είναι πιο κοντά στην φύση και ταιριάζουν ιδανικά σε μίνιμαλ διακόσμηση. Η ΙΚΕΑ έχει πολλές και σύγχονες επιλογές τις οποίες μπορείς να τσεκάρεις εδώ.

 

Kαλά, αν μπεις στο Nakas paper θα χαζέψεις. Εγώ βρήκα αυτά τα υπέροχα αρωματικά κεριά σόγιας “Nutcracker” Michel Design Works, που είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας ανακυκλώσιμα υλικά και θα τα πάρω δώρο σε όλες τις φίλες μου. Κάνε κλικ εδώ και θα δεις...

 

Aγαπητή eco warrior, για να μην κουράζεσαι με το shopping γιατί έχεις και πιο σημαντικές δουλειές να κάνεις και ξέρουμε ότι είσαι και φουλ αντικαταναλωτική, σου βρήκαμε τσαντάκι μέσης φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και μια σούπερ βιοδιασπώμενη οδοντόβουρτσα από μπαμπού, ελληνικής κατασκευής παρακαλώ. Πού αλλού; Στο livingreen στο κέντρο και στην Κηφισιά και αν δεν θέλεις να επιβαρύνεις το αποτύπωμά σου με μετακινήσεις, εδώ

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

XMAS FAN GIFTS

Hipster

Το Bios είναι το δεύτερο  σπίτι της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου