Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!



 

 

Αν θέλεις να της αγοράσεις δώρο ομορφιάς, θα πρέπει να στραφείς σε ό,τι πιο εντυπωσιακό και instagram worthy υπάρχει στα καταστήματα ομορφιάς. Το kit μακιγιάζ Let it Snow Girl! της Too Faced, που θα βρεις στα Sephora, θα την ενθουσιάσει γιατί έχει συσκευασία τόσο cute ώστε τα like να πέσουν βροχή.

 

 


Το άρωμα Idôle της Lancôme είναι φτιαγμένο για μια instagrammer φίλη γιατί είναι λεπτό σαν smartphone και απόλυτα θηλυκό, έτσι ώστε να μην περνά ποτέ απαρατήρητο. Τώρα, η θήκη κινητού που περιέχεται στο κουτί είναι το bonus στο πιο τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στη φίλη που αγαπά τον κόσμο των social media. 

 

 

 

Σταμάτα να ψάχνεις ρούχα, καλλυντικά, αξεσουάρ για την instagrammer  φίλη σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει άπειρα από αυτά.  Χάρισέ της κάτι που θα την κάνει υπερβολικά χαρούμενη, αφού μ' αυτό θα βγάλει την τέλεια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!  Και, φυσικά, θα το καταφέρει με την Camera Polaroid Instant Snap που θα της κάνεις δώρο. Μπορείς να την βρεις εδώ . 

 

Μια safe και πιο οικονομική, αλλά εξίσου εντυπωσιακή, επιλογή για το δώρο των Χριστουγέννων είναι μια iconic θήκη για το κινητό της. Υπάρχουν πολλά υπέροχα σχέδια στην αγορά που θα κάνουν το κινητό της να μοιάζει μοναδικό, όπως άλλωστε θα θέλει να δείχνει και η ίδια στους followers της. Μερικές επιλογές υπάρχουν εδώ 

Τα πιο ''instagrammικά'' πουλόβερ για τις γιορτές τα έχει το  Marks & Spencer! 
Stylish πουλόβερ σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ιδανικά για cozy, γιορτινές φωτογραφίες δίπλα στο δέντρο.

Δες τα αναλυτικά στο νέο eshop του Marks and Spencer και επίλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.
Για το eshop πάτησε Εδώ

 

 

Oι κάλτσες που έχουν ξετρελάνει το νεανικό και κυρίως το instagrammικο κοινό είναι οι Happy Socks. Eίτε θα τις μισήσεις, είτε θα τις αγαπήσεις. Επειδή όμως είμαι σίγουρη πως ξέρεις κάποιον που φορά τρελά σχέδια στις κάλτσες του, οι Happy Socks είναι ιδανική επιλογή για δώρο.
Bρες την Χριστουγεννιάτικη/ Γιορτινή συλλογή τους εδώ 

 

 

Η blogger φίλη σου που θα συνδυάσει Πρωτοχρονιά και παραλία για τα exotic post της, θα ξετρελαθεί με τα απίθανα Χριστουγενιάτικα pins που θα στολίσουν τις Havaianas της! Σούπερ δώρο και να ξέρεις ότι ζηλεύουμε… Και τις Havaianas και την φίλη σου που θα κάνει ηλιοθεραπείες και μπάνια. Θα τις βρεις εδώ




Μιας και η instagrammer φίλη σου δεν μπορεί να παίρνει παντού μαζί της ομάδα φωτισμού, όπως η Khloe Kardashian, χάρισε της μία θήκη που θα της προσφέρει φωτισμό βγαλμένο από στούντιο για να βγάζει τις τέλεις φωτογραφίες. Η LuMee θήκη θα ανεβάσει τα likes της στα ύψη. Βρες την εδώ.


Αφού τα εισιτήρια από μόνα τους δεν προσελκύουν και πολύ τον θεατή, δώσε στην instagrammer φίλη σου μια πολύ fancy θήκη διαβατηρίου που θα γίνει φόντο σε φωτογραφίες με εισιτήρια από τα ταξίδια της. Θα της χαρίσεις ένα νέο feed και θα το λατρέψει! Βρες το εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

XMAS FAN GIFTS

Hipster

Το Bios είναι το δεύτερο  σπίτι της

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα