Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Urban Lover

Hot spot της η πλατεία Αγίας Ειρήνης



 


H urban lover λατρεύει τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, την ενέργεια και την αύρα τους. Bλέπει ακόμα στο you tube τα επεισόδια του Sex & the City. Σίγουρα λοιπόν θα αγγίξει στην city girl φιλοσοφία της το άρωμα Women του New Yorker σχεδιαστή Calvin Klein που κλείνει στο μπουκάλι του το γοητευτικό vibe μιας μεγαλούπολης. Στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. 

 

 

Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης απαιτούν άνεση. Ο πιο υγιεινός τρόπος ζωής είναι μεγάλη τάση της εποχής, με πολλούς από εμάς να τρέχουμε σε γυμναστήρια και αθλήματα. Επομένως, τι πιο κατάλληλο δώρο από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για την/τον φίλη/φίλο σου που δηλώνει fit και παιδί της πόλης. Για αθλητικά παπούτσια δεν μπορούμε παρά να σου προτείνουμε την ''Βασίλισσα'' του αθλητικού, Adidas. Oι επιλογές πολλές, γι'αυτό πάρε το χρόνο σου και ρίξε μια ματιά εδώ ...

 

 

Πόσες και πόσοι από 'μας, κυκλοφορούμε στο μετρό, στον δρόμο, στην δουλειά με έναν θερμός στο χέρι... Όλες; Όλοι;  Πάντως, πάρα πολλοί. Ο καφές, βλέπεις,  για όλους εμάς τους εραστές της πόλης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας . Όσο για τα reusablecups, θεώρησέ τα ιδανική επιλογή για ζεστό καφέ, οικονομία και φυσικά, προστασία του περιβάλλοντος. Εκπληκτικά και ''ντιζαϊνάτα'' reusable cups θα βρεις στα αγαπημένα καταστήματα Starbucks.

 
Είναι παιδί της πόλης και της αρέσει να τριγυρίζει συνέχεια στο κέντρο. Για την φίλη σου, που δεν θα βαρεθεί ποτέ να κάνει βόλτες στο κέντρο, ένα πρωτότυπο δώρο είναι να της νοικιάσεις για μια εβδομάδα ένα "πράσινο όχημα". Η Coco-Mat δημιούργησε και προσφέρει στο κοινό τα ξύλινα ποδήλατα! Φιλικά προς το περιβάλλον, για τις βόλτες και τις μετακινήσεις μας στην πόλη, χωρίς να επιβαρύνουμε, κι άλλο, την ατμόσφαιρα. Δες τιμές και δαθεσιμότητα εδώ.     



To σετ δώρου Distillery της Avon περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και λάδι προσώπου. Και τα τρία , αυτά, προϊόντα  βοηθούν μια επιδερμίδα, που καθημερινά εκτίθεται στη μόλυνση της πόλης, να αμυνθεί και να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή. Μπορείς να το αγοράσεις εδώ .
 



Στο typecenter μπορείς να διαλέξεις ένα ημερολόγιο του  2020,  ή μια ατζέντα σε ποιότητα εξαιρετική και να τυπώσεις επάνω με πολύ ωραία χρυσή ή ασημένια γραμματοσειρά, τα αρχικά ή το μονόγραμμα του ανθρώπου που απευθύνεται το δώρο. Όποιος ανοίγει το κουτί ξετρελαίνεται! Και ετοιμάζεται και αμέσως. Typecenter μαγαζιά υπάρχουν παντού, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και εδώ.
 


 

Η τσάντα και τα τσαντάκια χάρτης της Αθήνας, των Κυκλάδων και της Ελλάδας γενικά, διά χειρός Κατερίνας Ρότσου, ονομάζονται “The Greek Bags” και όπως λέει η δημιουργός τους, τις εμπνεύστηκε από τους χάρτες στο σχολείο της κόρης της. Μπορείς να τις βρεις στο art shop της Iλεάνα Τούντα και είναι το τέλειο δώρο για μια urban lover. Κάνε ένα κλικ εδώ.

 


 

O ορισμός της urban αισθητικής και στυλ είναι τα backpack από Herschel. Η urban φίλη σου είναι αδύνατον να μην τα λατρέψει αν είναι παιδί του κέντρου, της πόλης και της industrial αισθητικής! Ηλεκτρονικά μπορείς να τις βρεις πατώντας εδώ! Αυτόν τον καιρό έχει και κάποιες μικρές εκπτώσεις...

 

 

Για εκείνη τη φίλη που είναι πάντα on the go στην πόλη το πολυτελές τσαντάκι The Bridge που περιέχει τα απαραίτητα δηλαδή μάσκαρα και μολύβι ματιών για μια γρήγορη ανανέωση με την υπογραφή της Collistar είναι μια τέλεια ιδέα. 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ