Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Beauty Junkee

Tο boudoir της είναι ...ένας μικρός Hondos!



 

Eίναι "συλλέκτρια" συσκευασιών ομορφιάς περιορισμένης κυκλοφορίας. Ακόμα, τρελαίνεται με τις ψαγμένες μάρκες  όπως η Kiehl's. Μπορείς, λοιπόν, να επιλέξεις για εκείνη τη limited edition κρέμα σώματος Creme de Corps σε Χριστουγεννιάτικη έκδοση για το απόλυτο pampering της επιδερμίδας. Τη συσκευασία του προϊόντος έχει επιμεληθεί η καλλιτέχνις και illustrator Janine Rewell. Στο Attica και στα Hondos Center.

Η beauty junkee ξέρει να εκτιμά τις σταθερές αξίες της κοσμετολογίας. 'Ετσι, η πολυτελής κρέμα ματιών Skin Caviar Eye Lift της La Prairie που προσφέρει λάμψη και ανόρθωση του βλέμματος, θα σε κάνει να μπεις στα αγαπημένα τηλέφωνα του κινητού της. Μόλις κέρδισες μια κολλητή. Θα το βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.



Επειδή απευθύνεσαι σε guru των καλλυντικών, το gift set λάμψης προσώπου Power C+ της SKEYNDOR που περιλαμβάνει κρέμα, σέρουμ και αμπούλες νύχτας θα σε ανεβάσει στα μάτια της και την εκτίμησή της. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία από τις πιο hot αφίξεις της ομορφιάς! Μπορείς να το αγοράσεις εδώ

 


Τα μυστικά ομορφιάς που ξέρουν οι beauty junkees δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Θα χαμογελάσει με νόημα, λοιπόν, μόλις της χαρίσεις τις αμπούλες νυκτός με ρετινόλη Retinol της Elizabeth Arden New York. Θα τις βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.


  
 Θέλεις να πάρεις στην beauty junkee φίλη σου ένα δώρο για το σπίτι της; Πήγαινε στο Attica στο beauty stand της Diptyque. Εκεί θα βρεις τα φετινά Χριστουγεννιάτικα κεριά, ένα χάρμα οφθαλμών και αισθήσεων που γεμίζουν το σπίτι με τα διάσημα αρώματα του του μοναδικού Γαλλικού οίκου αρωματοποιίας.  

 

 

 


Από τα αρώματα αναζητά και επιλέγει τα πιο σπάνια, όπως το Princess Rose de Mai της Kilian με νότες ρόδου και ζαχαρωτού. Θα έχει... περίοπτη θέση στο μπουντουάρ μιας beauty queen μόνο και μόνο για το μότο της συσκευασίας: " Idon't need a prince by my sideto be a princess"!!! Θα το βρεις στο Attica.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

Προτεινόμενα