Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καζανόβα: Η σονάτα των ραγισμένων καρδιών

Οι νικητές του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν! 


Ζέτα Κλαπαδάκη

Ποια (και ποιος) δεν ξέρει (για) τον Καζανόβα; Αυτή τη φορά, σ' ενα βιβλίο που κυκλοφορεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, ο Ιταλός "μπεστσελερίστας" Ματτέο Στρουκούλ μας μιλάει για τον "δικό" του (και δικό μας) Καζανόβα.

        Ο Καζανόβα του Στρουκούλ είναι ένας ρομαντικός τύπος, καλλιεργημένος, θεατρόφιλος, δεινός ξιφομάχος· αδυνατεί όμως να αντισταθεί στους πειρασμούς και διακατέχεται από απερισκεψία – έτσι, συχνά οδηγείται σε περιπέτειες. Μετατρέπεται σε πιόνι της κόμισσας, η οποία είναι μέρος μιας συνωμοσίας για την υποδούλωση της Βενετίας στους Αυστριακούς. Για να επιβιώσει, ο Καζανόβα πρέπει να γίνει σκληρός και αμείλικτος

Το μυθιστόρημα του Στρουκούλ με τίτλο  «Καζανόβα: Η σονάτα των ραγισμένων καρδιών» , είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα με θέμα τις περιπέτειες του Καζανόβα και τις δολοπλοκίες σε βάρος του, στην παρακμιακή Βενετία του 18ου αιώνα . Ενα περιπετειώδες μυθιστόρημα εποχής με κινηματογραφικό ρυθμό, ίντριγκες και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπου η ιστορία του Καζανόβα δεν είναι ΜΟΝΟ αυτή που που πρωταγωνιστεί. Πρωταγωνίστρια είναι και η ιστορία κάποιων γυναικών.Της Φραντσέσκα, της Μάργκαρετ, της Γκρέτσεν. Δυνατές , δυναμικές, ερωτικές, οι γυναίκες αυτές είναι οι πραγματικές πρωταγωνίστριες του βιβλίου.

Το allyou, σε συνεργασία με το Μεταίχμιο, εξασφάλισε για σένα και για όλες (ους) τις (τους) αναγνώστριες (τες) του, μια αποκλειστική προδημοσίευση ενός δυνατού αποσπάσματος του βιβλίου.

Εδώ θα δεις τα ονόματα των νικητών 

Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν τα προσωπικά τους στοιχεία για να τους αποσταλλεί το βιβλίο στο messanger της σελίδας του allyou.gr στο facebook. 

Καλή ανάγνωση!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου