ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, μήλο και ροκφόρ
Μόλις 10 λεπτά σε χωρίζουν από μια πεντανόστιμη, γλυκόξινη και άκρως φθινοπωρινή σαλάτα!
Φύλλις Νικολάου
Υλικά για 4 μερίδες
1 1/2 φλ. λάχανο ψιλοκομμένο
1/4 φλ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 φλ. ροκφόρ κομμένο σε μικρά κυβάκια
1/4 φλ. καρύδια
3 μέτρια ξινόμηλα
4 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.σ ξίδι
2 κ.γ. μέλι
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύεις καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Προσθέτεις τα μήλα, το λάχανο, το ροκφόρ, το κρεμμύδι και τα καρύδια. Ανακατεύεις πολύ καλά, ώστε το ντρέσιγνκ να πάει παντού και σερβίρεις.
Tip: Δώσε στη σαλάτα σου μια πιο γλυκιά νότα, αντικαθιστώντας τα καρύδια με μάντολες.
Πηγή: www.yummymummyclub.ca
SELECTIONS
- Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα
- «Αν είχα πάει με όλες τις γυναίκες με τις οποίες ισχυρίζονταν οι φήμες, δεν θα είχα τον χρόνο να γυρίσω ούτε μια ταινία!» Τζορτζ Κλούνεϊ
- «Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele
- Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης