ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει ένα κοκτέιλ με espresso και μαστίχα
O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει ένα αρωματικό κοκτέιλ με espresso Douwe Egberts και μάς ταξιδεύει από την κοσμοπολίτικη Via Veneto στις μυροβόλες ακτές του ανατολικού Αιγαίου!
Μάριος Ηλιόπουλος
Υλικά για 1 cocktail
50ml βότκα Standard Russian
10ml λικέρ μαστίχας Skinos
25ml Tia Maria
Εκτέλεση:
1. Σε ένα σέικερ, ρίχνεις όλα τα υλικά και χτυπάς καλά για μερικά λεπτά.
2. Διπλοσουρώνεις το μείγμα σε ένα ποτήρι coupe χωρίς πάγο και γαρνίρεις με μερικούς κόκκους καφέ.
Tip: Ένας υπέροχος (και σωστά προετοιμασμένος) espresso πρέπει να είναι ελαφρώς παχύρρευστος με τη χρυσή κρέμα του να καλύπτει την κορυφή του.
SELECTIONS
- Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου
- 6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare
- 4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks
- Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!