Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει μπρουσκέτες με απάκι και γραβιέρα

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει...


Ελευθερία Αλιφιεράκη

Υλικά:

1 μπαγκέτα ψωμί της αρεσκείας μας

½ κιλό Κρητικό απάκι κομμένο σε λεπτές λοξές φέτες

Pixel
Pixel

150 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένο

1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε την μπαγκέτα μας σε φέτες λεπτές και λοξές. Βάζουμε πάνω μια φέτα απάκι, λίγους κύβους ντομάτας και τελειώνουμε με τριμμένο τυρί.

2. Ψήνουμε στους 200ο C, μέχρι να λιώσει το τυρί και απολαμβάνουμε με κρασάκι ή μπύρα!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν