ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει μπρουσκέτες με απάκι και γραβιέρα
Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει...
Ελευθερία Αλιφιεράκη
Υλικά:
1 μπαγκέτα ψωμί της αρεσκείας μας
½ κιλό Κρητικό απάκι κομμένο σε λεπτές λοξές φέτες
150 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένο
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε την μπαγκέτα μας σε φέτες λεπτές και λοξές. Βάζουμε πάνω μια φέτα απάκι, λίγους κύβους ντομάτας και τελειώνουμε με τριμμένο τυρί.
2. Ψήνουμε στους 200ο C, μέχρι να λιώσει το τυρί και απολαμβάνουμε με κρασάκι ή μπύρα!