Συστατικά:
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο 2 φορές
2 φλ. ψίχα ψωμί
2-3 κρεμμύδια μέτρια
3-4 κ.σ. μαϊντανό
5-6 φύλλα δυόσμου
2-3 κ.σ. γαλέτα ψιλή
2-3 κ.σ. αλεύρι
Οδηγίες:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα υλικά.
2. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 30 λεπτά, ώστε να δέσουν τα αρώματα των υλικών.
3. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού.
4. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πηγή: Gourmed.gr