Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό!

Εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο.



Υλικά

150 γρ. μακαρόνια gluten free
150 γρ. πατάτα κομμένη σε τετραγωνάκια
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράζει και ρίχνουμε μέσα τα κυβάκια πατάτας. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια. Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε όλα μαζί. Συγχρόνως σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και το μαϊντανό. Σοτάρουμε μέσα τα μακαρόνια και τις πατάτες, κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Πηγή: Βοtrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα