Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εκλέρ με κατσικίσιο τυρί και γλάσο από μπαλσάμικο; Ε, ναι. Από το Νοέμβριο, θα μπορείς να το απολαύσεις (;)

Αν τουλάχιστον νιώθεις τολμηρή... 


Γεωργία Κοντού

Αν όταν ανοίγεις το ψυγείο σου βρίσκεσαι σε δίλημμα ανάμεσα στο τυρί σε  κρέμα και το προφιτερόλ, σου έχουμε μια καλή είδηση: Η νέα μόδα είναι τα εδέσματα που συνδυάζουν αλμυρές και γλυκές συνταγές, όπως ζύμες και κρέμες ζαχαροπλαστικής με θαλασσινές γεύσεις π.χ. σολωμό και χαβιάρι. Για του λόγου το αληθές, μια νέα σειρά από... υβριδικές λιχουδιές θα διατίθεται από το Νοέμβριο στα Harrods στο Λονδίνο.

Για να πάρεις μια γεύση: εκλέρ με κατσικίσιο τυρί (κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι και κρέμα γάλακτος σε ζύμη για εκλέρ με γλάσο από μπαλσάμικο, πασπαλισμένο με καραμελωμένα καρύδια), μιλφέιγ καπνιστού σολωμού (καπνιστός σολωμός και αντζούγιες σε φύλλα εκλέρ με χαβιάρι και κόλιανδρο) και γλυκό σολωμού (κρέπες με φέτες καπνιστού σολωμού και ελαφριά μους καπνιστού σολωμού με επικάλυψη τυρί κρέμα, πασπαλισμένο με χαβιάρι). Πόσο τολμηρή νιώθεις;

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν