Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πανεύκολα κεφτεδάκια με pesto

Μια συνταγή που δε θα σε παιδέψει και ουρανίσκους θα μαγέψει!



Υλικά για 4 μερίδες
300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
200 γρ. κιμά χοιρινό
40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
50 γρ. pesto βασιλικό
40 γρ. πολέντα
1 αυγό
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 

Οδηγίες
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το pesto. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τους 2 κιμάδες. Ρίχνουμε μια κουταλιά μαϊντανό, τη μισή πολέντα, αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε το μείγμα πάρα πολύ καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη πολέντα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

 

Πηγή: Βotrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!