ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Πανεύκολα κεφτεδάκια με pesto
Μια συνταγή που δε θα σε παιδέψει και ουρανίσκους θα μαγέψει!
Υλικά για 4 μερίδες
300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
200 γρ. κιμά χοιρινό
40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
50 γρ. pesto βασιλικό
40 γρ. πολέντα
1 αυγό
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το pesto. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τους 2 κιμάδες. Ρίχνουμε μια κουταλιά μαϊντανό, τη μισή πολέντα, αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε το μείγμα πάρα πολύ καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη πολέντα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Πηγή: Βotrini.gr
SELECTIONS
- Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;
- 4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου
- Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;
- Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι