Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Fusilli με λουκάνικο

Πλούσια γεύση, πραγματική νοστιμιά!



Υλικά για 4 μερίδες
500 γρ. fusilli
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες
150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
½ ποτήρι λευκό κρασί
250 γρ. ντομάτες περασμένες στο multi
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το λουκάνικο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε να σοταριστούν όλα μαζί. Αφήνουμε 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα fusilli σε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε. Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη και έχει δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: Βotrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε