Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τα μυστικά για τέλεια τηγανιτά φαγητά

Ξέρουμε που κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας τους.


Γωγώ Καρκάνη

Όποια συνταγή για κουρκούτι κι αν θέλεις να φτιάξεις (π.χ. για τηγανιτό κοτόπουλο, λαχανικά ή μπακαλιάρο), υπάρχουν δύο τρικ που πρέπει να ακολουθήσεις για να απογειώσεις το αποτέλεσμα.

Σου τα αποκαλύπτει η food blogger Άντζελα Κοντού (ahungrybear.weebly.com):

1. Προσθέτεις στο κουρκούτι ένα κουταλάκι ζάχαρη, που βελτιώνει τη γεύση και ταυτόχρονα δίνει ένα ωραίο ρόδισμα στην κρούστα κατά το τηγάνισμα.

2. Αφήνεις το κουρκούτι σου να σταθεί για τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το τηγάνισμα.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;