Ο Μάριος Ηλιόπουλος, barman του six d.o.g.s, μοιράζεται αποκλειστικά μαζί μας τη μυστική συνταγή του νέου cocktail-hit του πλέον αγαπημένου (μας) μαγαζιού

Να το πιεις στο ποτήρι! 

Μαρία Μυλωνά

Έχει κάνει αίσθηση στη νυχτερινή Αθήνα κι έχει προκαλέσει χαμό στα social media, όπου όλοι σχολιάζουν την εντυπωσιακή όψη του και μιλούν για την ιδιαίτερη, γλυκόπικρη γεύση του και το μοναδικό άρωμά του.

Ο λόγος για το cocktail Ambos Mundos (Δύο Κόσμοι, στα ισπανικά), μία δημιουργία του αγαπημένου μας mixologist Μάριου Ηλιόπουλου, τον οποίο θα βρεις πίσω από τη μπάρα του Κήπου του six d.o.g.s.

Το cocktail, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού Bacardi Legacy, είναι εμπνευσμένο από τον τρόπο με τον οποίο δύο διαφορετικοί κόσμοι μπορεί να συναντηθούν, να συνδυαστούν και, τελικά, να γίνουν ένα. 

Εμείς συναντήσαμε τον δημιουργό του, το δοκιμάσαμε και εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για σένα τη μυστική συνταγή του μοναδικού αυτού cocktail.

Ambos Mundos by Marios Iliopoulos

Σε ένα mixing glass, ανακατεύεις: 

40ml Bacardi Superior

10ml Bacardi Gold

7,5ml σιρόπι ροδιού

25ml Punt e Mes 

10ml Saint Germaine

2 dashes Lavender bitters

Το σερβίρεις σε ποτήρι κοκτέιλ ή σε daiquiri goblet.

Info: Μάθε περισσότερα για το Bacardi Legacy, το Ambos Mundos και τον Μάριο Ηλιόπουλο εδώ (και μετά, εννοείται, κάνε like)!

Ambos Mundos_1.jpg

Κείμενο: Φύλλις Νικολάου 

Φωτο: Χρυσάνθη Μακρή 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares