ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Καρπούζι με φέτα και αβοκάντο
Η συνταγή της γιαγιάς... με ένα twist!
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
4 φλ. καρπούζι, κομμένο σε κυβάκια
1 ώριμο αβοκάντο, σε φέτες ή κύβους
1/2 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
1/2 φλ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού ή lime
1 κ.γ. χοντρό αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/2 φλ. φέτα, θρυμματισμένη
Εκτέλεση:
1. Ρίξε το καρπούζι, το αβοκάντο, το κρεμμύδι και το δυόσμο σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Για να φτιάξεις το ντρέσινγκ, ανάμειξε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Πρόσθεσε το ντρέσινγκ στη σαλάτα. Ανακάτεψε τα υλικά προσεκτικά για να μη λιώσουν.
4. Σκέπασε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και άφησε τη σαλάτα στο ψυγείο για 30'.
5. Πασπάλισε τη σαλάτα με τη φέτα την ώρα του σερβιρίσματος.
Πηγή: Foolproof Living
SELECTIONS
- Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!
- 3 tips για μεταξένια μαλλιά
- Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα
- Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!