Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η KitKat Ruby ήρθε στην Ελλάδα!

Ανακάλυψε κι εσύ ένα νέo κόσμο γεύσης.



H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην ελληνική αγορά για να σου προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

1_.jpg

Η Nestle δημιούργησε τη νέα KitKat Ruby, φτιαγμένη από Ruby κόκκους κακάο.
 Η σοκολάτα Ruby έρχεται να συμπληρώσει τα τρία είδη σοκολάτας που ήδη γεύεσαι κι αγαπάς: τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στη σοκολάτα.

Αυτό που κάνει τη σοκολάτα Ruby τόσο μοναδική είναι η έντονη φρουτώδης γεύση της, που είναι φυσική και δεν προέρχεται από προσθήκη αρώματος ή χρώματος, αλλά μόνο από το φυσικό καρπό κακάο Ruby, στον οποίο οφείλει και το υπέροχο ροζ χρώμα της.

2_.jpg

H KitKat Ruby κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, με τη νέα σοκολάτα να γίνεται sold out σε διάστημα 30 λεπτών! Κάνε κι εσύ ένα διάλειμμα, κάνε ένα KitKat Ruby!

Στα πλαίσια αυτής της ξεχωριστής γεύσης η Nestlé καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας ΚitKat με ένα απρόσμενο event, αντάξιο της ιδιαιτερότητάς του ξεδιπλώνοντας Σε  με θεατρικό τρόπο όλη τη διαδρομή του ταξιδιού, από την ανακάλυψη του καρπού Ruby μέχρι τη δημιουργία της KitKat Ruby.

Σε ένα ροζ περιβάλλον εμπνευσμένο από το φυσικό ροζ χρώμα της Ruby, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στο χώρο της σοκολάτας και να δουν live πώς φτιάχνεται η KitKat Ruby.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Bas Smit, Global Vice President Marketing της Callebaut, που μίλησε για την ανακάλυψη των κόκκων σοκολάτας Ruby καθώς και για τις ιδιαιτερότητες αυτής της νέας σοκολάτας.

5_.jpg

Στο νέο τηλεοπτικό της KitKat Ruby, πρωταγωνιστής είναι  ο νέος πλανήτης απόλαυσης ‘’Ruby’’. Στον πλανήτη Ruby, ο οποίος είχε «προσγειωθεί» στον χώρο, γίνεται η απρόσμενη «έκρηξη» αυτή που σηματοδοτεί τον ερχομό της KitKat Ruby στην Ελλάδα.

3_.jpg

Η Kit Kat Ruby σε καλεί να την απολαύσεις και να ζήσεις κι εσύ στον νέο κόσμο μυστηρίου και απόλαυσης!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο