ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αφρώδης σανγκρία
Σήμερα λέμε να φτιάξουμε μια σανγκρία με εορταστικό χαρακτήρα!
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
Ένα μπουκάλι αφρώδης οίνος
100 ml μπράντι
3 κ.σ. ζάχαρη
1 αχλάδι, σε φέτες
1 μήλο, σε φέτες
μία χούφτα μούρα (ή άλλα γλυκά φρούτα)
Εκτέλεση:
1. Ανακάτεψε τα φρούτα, το μπράντι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Σκέπασε το μείγμα και άφησέ το στο ψυγείο για 30-60 λεπτά.
2. Βάλε το μείγμα των φρούτων και του μπράντι σε μια κανάτα. Πρόσθεσε τον αφρώδη οίνο και επιπλέον ζάχαρη, αν χρειαστεί, και σέρβιρε.
Πηγή: Glitter Guide