Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Vegan Παγωτό καρύδας

Η εύκολη συνταγή της Michelle Pfeiffer


Ρόμυ Μελάνι

Η Michelle Pfeiffer γιόρτασε τα 61α γενέθλιά της στις 29 Απριλίου και μοιάζει υπέροχη.
Τα μυστικά ομορφιάς και τρικς κατά της γήρανσης, της Pfeiffer είναι, μια vegan διατροφή μαζί με καθημερινό τρέξιμο.
Η Pfeiffer, η οποία διανύει 4 με 6 μίλια την ημέρα στον διάδρομο, άλλαξε πριν από αρκετά χρόνια σε μια vegan δίαιτα για να βελτιώσει την υγεία της και να προωθήσει τη μακροζωία.

Μια κρεμώδης συνταγή παγωτού καρύδας απαλλαγμένη από γαλακτοκομικά που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι, χωρίς να χρειαστείτε μηχανή παγωτού! Σε λίγα μόνο βήματα, ένα μπολ δροσερού παγωτού καρύδας από σπιτικά υλικά -με πολλές διαφορετικές επιλογές γεύσης! - μπορεί μια απ’ αυτές να είναι η δική σου.

Αυτό το παγωτό καρύδας έχει μόλις τέσσερα συστατικά:
Γάλα καρύδας
Βανίλια
Γλυκαντικό
Αλάτι

Συστατικά
1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας
1/2 φλιτζάνι επιπλέον γάλα καρύδας ή vegan γάλα της επιλογής σου
1/4 φλιτζάνι γλυκαντικού της επιλογής σου, όπως ζάχαρη καρύδας ή σιρόπι σφενδάμου
1/8 κουταλάκι αλάτι
1 1/2 κουταλάκι καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες
* Να χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας με το πλήρες λίπος, όχι την light εκδοχή. Προτιμήστε γλυκαντικά που περιλαμβάνουν καθαρό σιρόπι σφενδάμου, ζάχαρη καρύδας, μέλι, αγαύη, καστανή ζάχαρη ή ξυλιτόλη για ένα παγωτό light.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ. Αν έχετε παρασκευαστή παγωτού, μεταφέρετε απλώς το μείγμα στην μηχανή παγωτού και αναδεύστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη συγκεκριμένη μηχανή σας. Αν δεν έχετε παρασκευαστή παγωτού, μπορείτε να παγώσετε το μείγμα σε παγοθήκες και στη συνέχεια να μεταφέρετε τα παγάκια σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. 

Γεύσεις παγωτού καρύδας:
Παγωτό καφέ: Χρησιμοποιήστε τη βασική συνταγή παγωτού καρύδας, προσθέτοντας 2 κουταλάκια κανονικό καφέ ή decaf στιγμιαίο καφέ στο μείγμα.
Παγωτό φυστικοβούτυρου: Ανακατέψτε 1/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο στο μείγμα.
Cookie Ice Cream: Ανακατέψτε στο τελικό μείγμα μετά από την ανάμιξη, κομματάκια απ’  τ’  αγαπημένα σας μπισκότα.
Παγωτό φράουλας: Προσθέστε 1 φλιτζάνι φράουλες, στη βασική συνταγή, απομακρύνοντας τους μίσχους, πριν την ανάμειξη και παραλείψετε το επιπλέον 1/2 φλιτζάνι γάλα της επιλογής σας.
Αλατισμένο παγωτό: Για ν’ απογειώσετε την γεύση προσθέστε ένα ελαφρύ πασπάλισμα θαλασσινού αλατιού καθώς και λίγη ξυσμένη σοκολάτα κουβερτούρα στην κορυφή κάθε μερίδας.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Μια κρεμώδης σάλτσα τυριού πικάντικη με τρυφερά, τραγανά σπαράγγια, κοτολέτες κοτόπουλου σε αυτό το δείπνο εμπνευσμένο από τις αρχές της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department