ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ο Στέλιος Παρλιάρος και οι γλυκές "Ιστορίες Κυριακής"
Ο Στέλιος Παρλιάρος έρχεται με story πασπαλισμένα με γεύσεις και αναμνήσεις!
«Ποια είναι η πρώτη γλυκιά γεύση που θυμάσαι;»
- Θεοδωράκης: «Το πετιμέζι. Το βάζαμε παντού, δεν υπήρχε ζάχαρη. Εσένα;».
- Παρλιάρος: «Τα αποξηραμένα φρούτα στις αγορές της Πόλης».
- Θεοδωράκης: «Δίκιο έχεις! Κι εμένα, το σύκο. Διορθώνω».
Στο πρώτο επεισόδιο, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μιλούν για την πρώτη ύλη στα γλυκά, την Κωνσταντινούπολη και υπέροχες συνταγές!
Ο Στέλιος Παρλιάρος έρχεται με γλυκιές ιστορίες στο pod.gr. Στο podcast «Ιστορίες Κυριακής», φιλοξενεί κάθε φορά έναν καλεσμένο και συζητούν για την παιδική του ηλικία, την πορεία του στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, τις πηγές έμπνευσής του, τη φιλοσοφία του πάνω στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, τα ταξίδια και τη μαγεία που κρύβουν τα γλυκά. Και, φυσικά, μοιράζεται μαζί μας, μικρά μυστικά.
Καλεσμένος του στο πρώτο επεισόδιο ο Σταύρος Θεοδωράκης, που αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ιστορία πίσω από τα «Κόλλυβα», που υπήρχαν σαν επιδόρπιο στο εστιατόριο του το «Αλάτσι».
Ακούστε το podcast εδώ:
Photo credits: Ολυμπία Κρασαγάκη
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης