Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα κοκτέιλ για να γιορτάσουμε το Σαββατόβραδο!

Τεκίλα με λάιμ και δυόσμο.


Γεωργία Κοντού

Υλικά:

100 γρ. τριμμένο πάγο

40 ml τεκίλα

250 ml χυμό λάιμ

15 ml σιρόπι (έτοιμο ή σπιτικό)

1 κ.σ. φρεσκοκομμένο δυόσμο

50 ml σόδα

Εκτέλεση:

1. Ρίχνεις τον πάγο, την τεκίλα, το χυμό λάιμ, το σιρόπι και το δυόσμο σε ένα σέικερ για κοκτέιλ και ανακινείς.

2. Προσθέτεις το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι ή σε ένα γυάλινο βαζάκι όπως αυτό της φωτό!

3. Ρίχνεις και τη σόδα και γαρνίρεις με δυόσμο και μία φέτα λάιμ.

Πηγή: New South Food Co

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους