Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πες το κι έγινε viral – πώς να φτιάξεις τα δημοφιλή αυγά pesto

Πώς οι νέες εκδοχές το TikTok έκαναν μια υπέροχη αναβάθμιση του τοστ με αβοκάντο



 

 

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σε ρωτήσει πώς θα θέλεις τα αυγά σου να μαγειρευτούν, ίσως θελήσεις να απαντήσεις, «Pestoed!» Η τελευταία τάση για viral φαγητά για την ανάληψη του TikTok αποτελείται από αυγά μαγειρεμένα σε σάλτσα πέστο και φαίνεται αυγά-νόστιμη. Εάν δεν έχετε δει αυτό το νόστιμο πιάτο να εμφανίζεται στη σελίδα «Για εσάς», ίσως αναρωτιέσαι πώς να φτιάξεις τα αυγά πέστο του TikTok – και η απάντηση είναι πραγματικά πολύ απλή.

Η συνταγή απαιτεί μόνο δύο βασικά συστατικά που πιθανότατα θα μπορούσες να μαντέψεις μόνη σου: πέστο και αυγά. Με το τηγάνισμα των αυγών σου με σάλτσα πέστο και όχι με το τυπικό μαγειρικό λάδι σου, παίρνεις αυτόν τον γευστικό τρόπο κατανάλωσης αυγών που οι TikTokers βάζουν σε υλικά όπως τοστ αβοκάντο και μπιφτέκια. Ορισμένοι χρήστες αξιοποιούν ακόμη περισσότερο αυτό το χακ αυγών πέστο, φτιάχνοντας γεμιστές πιπεριές αυγών πέστο και αυγά πέστο σε βάφλες. Ο συνδυασμός γεύσης είναι τόσο υπέροχος που θα θέλεις να βάλεις τα αυγά πέστο σχεδόν στα πάντα.

Εάν είσαι λάτρης του πέστο, δοκιμάσε αυτό το χακ αυγών πέστο από το TikTok. Απλά πρέπει να αποφασίσεις ποιο πιάτο θα δοκιμάσεις πρώτα. Οποιοδήποτε από αυτά τα εννέα πιάτα αυγών πέστο στο TikTok είναι ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε. Απλά μην ξεχάσετε να τραβήξετε μια καλή φωτογραφία φαγητού ή ένα βίντεο TikTok του πιάτου σου, ώστε να μπορείς να im-pesto όλους τους φίλους σου.

https://www.instagram.com/p/COkppDRhGon/

Τοστ αβοκάντο αυγού πέστο

Αυτή η συνταγή τοστ αβοκάντο από το TikToker @amywilichowski είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με αυγά πέστο. Προσθέτοντας ένα αυγό πέστο στην κορυφή, ανεβάζει το τυπικό σας τοστ αβοκάντο σε ένα φανταχτερό επίπεδο εστιατορίου. Φυσικά, θα μπορούσατε απλά να προσθέσετε το αυγό πέστο και θα ήταν νόστιμο, αλλά η Amy προσθέτει επίσης νιφάδες ρικότα, μέλι, αλάτι, πιπέρι και κόκκινη πιπεριά για επιπλέον γεύση.

Τα αυγά πέστο στο τοστ

Ένας άλλος απλός τρόπος για να απολαύσετε το αυγό πέστο σας είναι με τοστ. Αυτό είναι τέλειο αν θέλετε απλά να γευτείτε τα αυγά πέστο μόνοι τους. Ο TikToker @cookingwithayeh προσθέτει λίγο αλάτι και πιπέρι για καρυκεύματα, αλλά μπορείτε να μαγειρέψετε όσο θέλετε τα αυγά σας.

Αυγά Cheesy Pesto

Δεν υπάρχει τίποτα τυροκομικό για την αγάπη σας για τα αυγά πέστο – εκτός εάν σκέφτεστε να φτιάξετε μερικά τυρένια αυγά πέστο. Αυτή η συνταγή από το TikToker @simplelifepleasures περιλαμβάνει τη θέρμανση λίγο ψωμί με μοτσαρέλα πάνω στο φούρνο πριν αρχίσετε να φτιάχνετε τα αυγά πέστο σας. Όταν τα αυγά σας είναι έτοιμα, προσθέστε τα πάνω από το ψωμί σας για ένα νόστιμο και τυρί σνακ.

Vegan Pesto αυγά

Εάν είστε vegan, μπορείτε να απολαύσετε μερικά αυγά πέστο με αυτήν τη συνταγή από το TikToker @healthygirlkitchen. Απλά τηγανίστε λίγο tofu, το οποίο θα λειτουργήσει ως τα αυγά σας. Πασπαλίστε λίγο κουρκουμά στο κέντρο, αν θέλετε αυτή την ηλιόλουστη όψη.

Σε βάφλα

Θα λατρέψετε αυτό το συνδυασμό γεύσης βάφλα. Αντί για τοστ, το TikToker @ courto3 χρησιμοποιεί μια βάφλα, επειδή «η βάφλα θα αλλάξει το παιχνίδι». Με το αυγό πέστο σας σε μια βάφλα, έχεις το τέλειο γλυκό και αλμυρό συνδυασμό  – απλώς τέλειο.

eggpesa

Burger Pesto Egg

Η προσθήκη ενός τηγανισμένου αυγού σε ένα μπιφτέκι είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, αλλά ένα αυγό πέστο είναι ακόμη καλύτερο. Αυτό το σεμινάριο από το TikToker @thisisplanetfood σου δείχνει πώς να προσθέσεις ένα μπιφτέκι αυγού πέστο με κόκκινο πέστο, μπέικον και τυρί χαλούμι.

Πηγή: botrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να φτιάξεις τη δική σου σπιτική λαγάνα

Μετά τις καραντίνες άλλωστε έχεις γίνει εξπέρ στο να φτιάχνεις ψωμί!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστική βουτιά στη Σαρακοστή

Με κύριο συστατικό το ταχίνι αυτές οι επιλογές ντιπ θα αναδείξουν το σαρακοστιανό τραπέζι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δύο σούπερ ιρλανδικά κοκτέιλ για να πιείς εις υγείαν του St. Patrick’s day

Αν αγαπάς την Ιρλανδία, αυτά τα δύο κοκτέιλ θα σε ταξιδέψουν νοερά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;