Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το μυστικό της απόλυτης γεύσης βρίσκεται στα υλικά

Κι ο Άκης Πετρετζίκης το γνωρίζει καλά καθώς εμπιστεύεται χρόνια τώρα τη Heinz στις συνταγές του



 Η επιλογή των υλικών και των συστατικών σε μια συνταγή παίζει καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία ενός πιάτου. Κάθε μεγάλος σεφ το γνωρίζει αυτό και έτσι αφιερώνει χρόνο και προσοχή για να επιλέξει τα καλύτερα. Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαλέγει με φροντίδα τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στις συνταγές του. Δεν φοβάται να πειραματίζεται ή να τολμά πρωτότυπους συνδυασμούς, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει ποιες εταιρείες να εμπιστευτεί ώστε να ενσωματώνει τα προϊόντα τους στο συνταγολόγιό του.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Άκης Πετρετζίκης εμπιστεύεται τα προϊόντα της εταιρείας Heinz καθώς ήδη για αρκετά χρόνια τα χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες στα εστιατόριά του, αλλά από τον φετινό Σεπτέμβριο γίνεται και ο επίσημος πρέσβης της μάρκας, δίνοντας έμφαση στην Heinz Ketchup και στην Heinz Mayonnaise. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον θα βρίσκεις διαθέσιμες στα εστιατόριά του τις σάλτσες της Heinz. Μάλιστα θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση «Akis Ketchup» - όπου οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν εντός του καταστήματος σε ατομικές συσκευασίες (στο κατάστημα Kitchen Lab που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ρόμβης 9). Επιπλέον αναμένεται να υπάρξει αφιερωμένος μήνας Heinz Burger στα εστιατόριά του.

heinz-a

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι που Άκης Πετρετζίκης εμπιστεύεται τη Heinz:

Η Heinz Ketchup & Heinz Mayonnaise είναι απαλλαγμένη από τεχνητά χρώματα, ενισχυτικά γεύσης και συντηρητικά.

Η κέτσαπ Heinz είναι, παχιά, πλούσια κέτσαπ που προέρχεται από γλυκές, ζουμερές, κόκκινες ντομάτες ώριμες. Είναι επίσης φιλική προς τους vegan.

Από το 1869, ο H.J. HEINZ δημιούργησε τη HEINZ με τη φιλοδοξία να κάνει τη ζωή νόστιμη! Από τη δημιουργία προϊόντων υψηλότερης δυνατής ποιότητας, μέχρι τη δημιουργία αδιαμφισβήτητων γευστικών εμπειριών που θα μπορούσαν να αγαπήσουν όλοι στην οικογένεια, η απόλαυση έγινε σπιτική υπόθεση.

Ξεχωριστές γεύσεις και υφές που μπορούν να μετατρέψουν συνταγές για μπέργκερ, πατάτες, κοτόπουλο ή χοτ ντογκ από κάτι συνηθισμένο σε προσωπικό αριστούργημα.

Τα προϊόντα της Heinz απευθύνονται σε σύγχρονες οικογένειες που πιστεύουν ότι οι οικογενειακές ώρες γευμάτων δημιουργούν τις χαρούμενες αναμνήσεις του αύριο και αποτελούν την απόλαυση της κάθε στιγμής.

Η Heinz ήταν εδώ και καιρό συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας κέτσαπ. Τώρα μπορείς επίσης να απολαύσεις νόστιμη μαγιονέζα Heinz, που είναι φτιαγμένη από 100% αυγά ελευθέρας βοσκής.

heinz-c

Θα μπορείς να παρακολουθήσεις ό,τι αφορά τη συνεργασία του αναγνωρισμένου Έλληνα σεφ και της κορυφαίας εταιρείας Heinz στα social media του Άκη Πετρετζίκη αλλά και να πάρεις ιδέες και έμπνευση για συνταγές παρακολουθώντας το Kitchen Lab TV.

heinz-b

Δεν χρειάζεται ωστόσο να είσαι διακεκριμένος σεφ για να αναβαθμίσεις τις συνταγές και τα πιάτα σου. Βάζοντας στο «οπλοστάσιό» σου τη Heinz Ketchup και τη Heinz Mayonnaise, γρήγορα και απλά, θα αναδείξεις τη γεύση στα σπιτικά burgers, τις ομελέτες, τις σαλάτες, τα barbeque, τα σάντουιτς, τα τοστ και οι πιο απλές δημιουργίες θα αναβαθμίζονται μοναδικά έχοντας στο πλάι σου αυτούς τους εξαιρετικούς συμμάχους.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να φτιάξεις τη δική σου σπιτική λαγάνα

Μετά τις καραντίνες άλλωστε έχεις γίνει εξπέρ στο να φτιάχνεις ψωμί!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστική βουτιά στη Σαρακοστή

Με κύριο συστατικό το ταχίνι αυτές οι επιλογές ντιπ θα αναδείξουν το σαρακοστιανό τραπέζι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δύο σούπερ ιρλανδικά κοκτέιλ για να πιείς εις υγείαν του St. Patrick’s day

Αν αγαπάς την Ιρλανδία, αυτά τα δύο κοκτέιλ θα σε ταξιδέψουν νοερά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;