Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Kaiser μετατρέπει και φέτος την Τσικνοπέμπτη στην απόλυτη BBQ εμπειρία!

Kaiser και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί, έτσι και φέτος, η αγαπημένη Pilsner μπύρα σας καλεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που απογειώνει την τέχνη του BBQ! Από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε την αγαπημένη σας Kaiser, βρείτε τον 9ψήφιο κωδικό LOT στις συσκευασίες φιάλης […]



Kaiser και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί, έτσι και φέτος, η αγαπημένη Pilsner μπύρα σας καλεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που απογειώνει την τέχνη του BBQ!

Εικόνα1

Από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε την αγαπημένη σας Kaiser, βρείτε τον 9ψήφιο κωδικό LOT στις συσκευασίες φιάλης ή κουτιού και μπείτε στο www.kaiserday.gr για να τον καταχωρήσετε, ώστε να λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση!  Θα αναδειχθούν 100 νικητές, που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα σχετικά με το ψήσιμο, όπως: 5 premium ψησταριές Weber, 10 σετ μαντεμένια σκεύη Lodge, 30 σετ premium εργαλείων ψησίματος, 30 ξύλα κοπής Kaiser και 25 premium ποδιές Kaiser!

Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ένας / μια από τους μεγάλους νικητές! Μείνετε συντονισμένοι στο www.kaiserday.gr και στα social media της Kaiser, καθώς την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι νικητές του απόλυτου γαστρονομικού διαγωνισμού!

Η Kaiser, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση της, φέρνει και φέτος την τέχνη του ψησίματος στο σπίτι μας, απογειώνοντας το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και καθιστώντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό… grill master!

 

 

Πηγή: botrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί