Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο παραδοσιακός μπακαλιάρος της ημέρας... αλλιώς!

Παστός μπακαλιάρος με ντομάτα και θυμάρι στην λαδόκολλα.


Γεωργία Κοντού

Ο παστός μπακαλιάρος με ντομάτα και θυμάρι θα σας μαγέψει με την απλότητα και την απίστευτη γεύση του.

Pixel

Συστατικά:

1 κιλό μπακαλιάρο παστό

4 ντομάτες

4 σκελίδα σκόρδο

12 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

χυμό από 2 λεμόνια

φρέσκο θυμάρι

χοντροκομμένο φρέσκο πιπέρι

4 τεμάχια λαδόκολλα

Οδηγίες:

Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον κόβουμε σε 4 μεγάλα φιλέτα.

Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.

Στρώνουμε σε κάθε κομμάτι λαδόκολλα τρεις φέτες ντομάτα και βάζουμε επάνω τα φιλέτα του ψαριού.

Από πάνω βάζουμε άλλες τρεις φέτες ντομάτα και ρίχνουμε λίγο νερό, λεμόνι, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, το θυμάρι, την σκελίδα σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.

Κλείνουμε τις άκρες της λαδόκολλας και το βάζουμε σε ένα ταψί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0C για 15 με 20 λεπτά.

Από: Giorgio

Πηγή: Gourmed.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Παγωμένο Μοχίτο καρπούζι – το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό

Ξέχνα το καρπούζι με φέτα… το Καρπούζι Μοχίτο ήρθε να μεθύσει το καλοκαίρι σου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λιμοντσέλο: Καλωσορίστε το καλοκαίρι με το πιο δροσερό ποτό

Ελαφρώς παρόμοιο με μια ξινή σταγόνα λεμονιού, το limoncello είναι το ρόφημα που συνοδεύει λιγκουίνι με μύδια ή ένα ναπολιτάνικο D.O.P.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ενεργειακές μπάλες με αποξηραμένο βερίκοκο

Γνωρίστε το νέο αγαπημένο σας σνακ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 23 έως 30/6

Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Παγωμένο Μοχίτο καρπούζι – το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό

Ξέχνα το καρπούζι με φέτα… το Καρπούζι Μοχίτο ήρθε να μεθύσει το καλοκαίρι σου

CELEBS

Σήλια Κριθαριώτη: Στην έκθεση της Ναόμι Κάμπελ με τον σύζυγό της

Ο χορός της σχεδιάστριας με το top model στο after party