![](/templates/yootheme/cache/17/mpakaliarosladokolla750-17478b7a.jpeg)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ο παραδοσιακός μπακαλιάρος της ημέρας... αλλιώς!
Παστός μπακαλιάρος με ντομάτα και θυμάρι στην λαδόκολλα.
Ο παστός μπακαλιάρος με ντομάτα και θυμάρι θα σας μαγέψει με την απλότητα και την απίστευτη γεύση του.
Συστατικά:
1 κιλό μπακαλιάρο παστό
4 ντομάτες
4 σκελίδα σκόρδο
12 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια
φρέσκο θυμάρι
χοντροκομμένο φρέσκο πιπέρι
4 τεμάχια λαδόκολλα
Οδηγίες:
Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον κόβουμε σε 4 μεγάλα φιλέτα.
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.
Στρώνουμε σε κάθε κομμάτι λαδόκολλα τρεις φέτες ντομάτα και βάζουμε επάνω τα φιλέτα του ψαριού.
Από πάνω βάζουμε άλλες τρεις φέτες ντομάτα και ρίχνουμε λίγο νερό, λεμόνι, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, το θυμάρι, την σκελίδα σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.
Κλείνουμε τις άκρες της λαδόκολλας και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0C για 15 με 20 λεπτά.
Από: Giorgio
Πηγή: Gourmed.gr
SELECTIONS
- Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet
- Το ολοκαίνουριο μακρύ καρέ της Έβελυν Καζαντζόγλου θα σε πείσει να κοντύνεις κι εσύ τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι
- Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía και Zendaya κλέβουν τις εντυπώσεις στο party του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
- 5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα