Οφείλουμε να το παραδεχτούμε: το φαγητό στον ατμό δεν διακρίνεται για τον πλούτο της γεύσης του! Αν όμως το έχεις εντάξει στη διατροφή σου για λόγους υγείας ή/και για να μειώσεις τις θερμίδες -και πολύ καλά κάνεις- υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να το νοστιμίσεις: να προσθέσεις στο νερό που χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα διάφορα μυρωδικά, όπως θυμάρι, ρίγανη ή βασιλικό. Εναλλακτικά, αντί για νερό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζωμό λαχανικών ή κρέατος, κατά προτίμηση σπιτικό.