ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μμμμ! Στον ατμό
Ένα tip για να προσθέσεις στο φαγητό στον ατμό γεύση αλλά όχι και θερμίδες.
Γεωργία Κοντού
Οφείλουμε να το παραδεχτούμε: το φαγητό στον ατμό δεν διακρίνεται για τον πλούτο της γεύσης του! Αν όμως το έχεις εντάξει στη διατροφή σου για λόγους υγείας ή/και για να μειώσεις τις θερμίδες -και πολύ καλά κάνεις- υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να το νοστιμίσεις: να προσθέσεις στο νερό που χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα διάφορα μυρωδικά, όπως θυμάρι, ρίγανη ή βασιλικό. Εναλλακτικά, αντί για νερό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζωμό λαχανικών ή κρέατος, κατά προτίμηση σπιτικό.
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου