Μμμμ! Στον ατμό

Ένα tip για να προσθέσεις στο φαγητό στον ατμό γεύση αλλά όχι και θερμίδες.

Γεωργία Κοντού

Οφείλουμε να το παραδεχτούμε: το φαγητό στον ατμό δεν διακρίνεται για τον πλούτο της γεύσης του! Αν όμως το έχεις εντάξει στη διατροφή σου για λόγους υγείας ή/και για να μειώσεις τις θερμίδες -και πολύ καλά κάνεις- υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να το νοστιμίσεις: να προσθέσεις στο νερό που χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα διάφορα μυρωδικά, όπως θυμάρι, ρίγανη ή βασιλικόΕναλλακτικά, αντί για νερό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζωμό λαχανικών ή κρέατος, κατά προτίμηση σπιτικό. 



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares