Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πανίνι με μήλο και τσένταρ

Cook like a chef: Apple cheddar pannini.


Γεωργία Κοντού

Το σνακ που μπορείς να πάρεις μαζί στην δουλειά, στην παραλία ή και στο roadtrip που θα πας αυτό το σαββατοκύριακο. Μπορεί σαν πρώτη ματιά να σου φαίνεται παράξενο το πώς γίνεται μια συνταγή που περιέχει Cheddar να έχει μέσα και μήλο. Λογικό. Όμως γευστικά, είναι υλικά τα οποία εναρμονίζονται μεταξύ τους και σου δίνουν το κάτι διαφορετικό που ζητούσες τόσο καιρό στο σνακ σου. Δες την παρακάτω συνταγή και σκέψου το.

Θα χρειαστείς:

Foccacia

Ψιλοκομμένο πράσινο ή κόκκινο Μήλο

Μερικές φέτες Cheddar

Λίγη Ρόκα

Μουστάρδα

Μαγιονέζα

Αν θέλεις και είσαι λάτρης του καυτερού, μπορείς να προσθέσεις και το κάτι τοις σου, όπως λίγο καυτερό πιπέρι (καγιέν) ή καυτερές κόκκινες πιπεριές.

Τώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ψήσεις (#διπλής).

Από τη Margarita Grammatikou

Πηγή: Savoirville.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά