Skip to main content

MARKET

Le Petit Marseillais

Βουτήξτε στον κόσμο της θαλάσσιας φροντίδας με τη σειρά αναζωογόνησης Le Petit Marseillais



Εμπνευσμένο από τα μυστικά των γυναικών, το Le Petit Marseillais δημιούργησε για εσάς την πρώτη σειρά αναζωογόνησης με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία. Βυθιστείτε σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων με όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα θαλάσσια συστατικά της Μεσογείου, για να αναζωογονήσετε και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας όλη την ημέρα.

Η σειρά με θαλασσινά αρώματα αποτελείται από το Αφρόλουτρο Φροντίδας και Αναζωογόνησης, το Ενυδατικό Γαλάκτωμα για ξηρή επιδερμίδα και την Κρέμα Σώματος   για πολύ ξηρή επιδερμίδα. Αυτά τα τρία προϊόντα σας χαρίζουν ευεξία και τη ζωτικότητα  που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τα καλύτερα συστατικά της Μεσογείου για την επιδερμίδα σας!

Το Le Petit Marseillais έχει επιλέξει τα δύο υπέροχα θαλάσσια συστατικά τα οποία συμβάλουν στη φροντίδα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας. Τα θαλάσσια φύκη της Μεσογείου, και τα θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία, έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν την επιδερμίδα και τη διατηρούν νεανική. 

Τα θαλάσσια φύκη της Μεσογείου χρησιμοποιούνται για χρόνια σε διαδικασίες περιποίησης ομορφιάς, καθώς είναι γνωστά για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Απορροφούν το θαλασσινό νερό και στη συνέχεια το απο- βάλλουν, διατηρώντας τα πιο ευεργετικά συστατικά της θάλασσας.
Τα θαλάσσια φύκη είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Συνεπώς, προσφέρουν αναζωο- γόνηση και τόνωση στην επιδερμίδα σας.

Τα Θαλάσσια άλατα προέρχονται από το θαλασσινό νερό και χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα. Είναι γνωστά για την πλούσια σύνθεσή τους σε μεταλλικά στοιχεία και μαγνήσιο. Πρόκειται για έναν πραγματικά αναζωογονητικό συνδυασμό! Προσφέρουν φρεσκάδα και ενισχύουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Το Le Petit Marseillais θέλει να σας μεταφέρει στην καρδιά της Μεσογείου, ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε στην επιδερμίδα σας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρουν τα θαλάσσια φύκη και τα θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία. Η ιδανική καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για να ανανεώσετε το σώμα σας.

Η τέλεια καθημερινή φροντίδα!

petit_keimeno.jpg


Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο Φροντίδας με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία. 
Ξεκινήστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας με το Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο φροντίδας με μεσογειακά θαλάσσια φύκη και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία.

Η σύνθεσή του αποτελείται από βιοδιασπώμενη* βάση καθαρισμού φυτικής προέλευσης. Δεν περιέχει paraben, διαθέτει  ουδέτερο pH για την επιδερμίδα και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Επιπλέον, η μοναδικά δροσιστική υφή και το θαλάσσιο άρωμά του αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την ανανεωμένη, καθαρή και πολύ απαλή.
* Τα συστατικά της βάσης καθαρισμού είναι εύκολα βιοδιασπώμενα Η προτεινόμενη τιμή για το προϊόν αυτό είναι € 3,06

Ενυδατικό Γαλάκτωμα σώματος για ξηρή επιδερμίδα
Παρατείνετε αυτό το αίσθημα ευεξίας με το Ενυδατικό Γαλάκτωμα σώματος για ξηρή επιδερμίδα. Με την απαλή υφή και το δροσερό θαλασσινό άρωμά του, απορροφάται άμεσα και προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας που διαρκεί 24 ώρες.
Η προτεινόμενη τιμή για το προϊόν αυτό είναι € 5,48

Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση της θάλασσας με τη σειρά αναζωογόνησης Le Petit Marseillais με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία.

Κρέμα σώματος για πολύ ξηρή επιδερμίδα
Για εντατική ενυδάτωση, ανακαλύψτε την Κρέμα σώματος για πολύ ξηρή επιδερμίδα, μια θαλάσσια φροντίδα που επαναφέρει την πολύ ξηρή επιδερμίδα. Με την παχύρευστη υφή της και το θαλασσινό άρωμά της, απορροφάται εύκολα, χωρίς να κολλάει, χαρίζοντας εντατική ενυδάτωση και αίσθηση ευεξίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  

Περιέχει ουδέτερο pH για την επιδερμίδα και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Η επιδερμίδα σας αναζωογονείται, ενυδατώνεται, ενώ εσείς έχετε μια απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.
Η προτεινόμενη τιμή για το προϊόν αυτό είναι € 4,39

Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση της θάλασσας με τη σειρά αναζωογόνησης Le Petit Marseillais με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Le Petit Marseillais στο www.lepetitmarseillais.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram