Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

TO VIDAL πρωταγωνίστησε στο φετινό Women In Action!

ΤΟ VIDAL βρέθηκε στην εκδήλωση του Women In Action και .. έκλεψε τις εντυπώσεις!



Για 6η χρονιά η διοργάνωση του Women In Action υποδέχτηκε, σε μία γιορτή που υμνεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, πλήθος κόσμου, που όχι μόνο πιστεύει αλλά στηρίζει ενεργά τις  γυναικείες δράσεις. 

Από αυτή την ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και το VIDAL, το αγαπημένο αφρόλουτρο για όλη την οικογένεια,  με τα δύο νέα του προϊόντα και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Ένα ιδιαίτερο photobooth,που απεικόνιζε μία ντουζιέρα VIDAL αλλά και τα άκρως απαραίτητα εξαρτήματα για ένα αναζωογονητικό μπάνιο έγιναν αφορμή για μοναδικές αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά και για να «Αλλάξουν Διάθεση» οι επισκέπτες.

women_keimeno1.jpg

Καθόλη τη διάρκεια του Woman in Action το σημείο του VIDAL ήταν το απόλυτο hot spot για μικρούς και μεγάλους, με τα 2 νέα  του αφρόλουτρα VIDAL Hydra Pure και VIDAL Almond & Karitè να πλαισιώνουν την ενέργεια. 

Τα VIDAL Hydra Pure και VIDAL Almond & Karitè απευθύνονται σε όλους εκείνους που πιστεύουν στις ευεργετικές ιδιότητες ενός μπάνιου και επιλέγουν προϊόντα που μπορούν να μεταμορφώσουν μία απλή, καθημερινή συνήθεια σε μία εμπειρία αισθήσεων.

Τα βασικά συστατικά των δύο νέων αφρόλουτρων, το Micellar Water για το VIDAL Hydra Pure και ο συνδυασμός του αμυγδαλέλαιου με το sea butter για το VIDAL Almond & Karitè προσφέρουν τη μοναδική αίσθηση της απαλότητας και της ενυδάτωσης, που ενισχύεται από τα φυσικά αρώματα. 

Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο και να αλλάξετε την διάθεσή σας στο λεπτό! 

Καλή απόλαυση! 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department