Skip to main content

MARKET

Women Awards

Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA), θα λάβουν χώρα πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017.



Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA), θα λάβουν χώρα πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017 και αποτελούν έναν ανερχόµενο θεσµό που σκοπό έχει να αγκαλιάσει τις επαγγελµατικά καταξιωµένες Ελληνίδες παγκοσµίως.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες άνω των 18 ετών με Ελληνική καταγωγή καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις κατηγορίες: Τέχνες και Design, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες, Τουρισμός και φιλοξενία, Θετικές επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα και Young Star Award 18-23 ετών.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας θα τρέξει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017 (www.greekinternationalwomenawards.com )

Η υποβολή υποψηφιότητας είναι εφικτή:

• μέσω αίτησης από την άμεσα ενδιαφερομένη
• μέσω της υπόδειξης και πρότασης από επαγγελματικό φορέα (εταιρεία, οργανισμό κ.α.)

Η οργανωτική επιτροπή των GIWA διατηρεί το δικαίωμα να προσκαλέσει Ελληνίδες που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και ενστερνίζονται τις αξίες του θεσμού να θέσουν υποψηφιότητα. Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί διαδικασία δημοσίας ψήφου (public voting). Η δημόσια ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μιας και μοναδικής ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα της δημοσίας ψήφου θα αναδείξουν τις 5 υποψηφιότητες που συνέλεξαν τις περισσότερες ψήφους ανά κατηγορία. Η κριτική επιτροπή της κάθε κατηγορίας θα αναλάβει στη συνέχεια να αξιολογήσει και να βραβεύσει την τελική νικήτρια της κάθε κατηγορίας.

Η διαδικασία διεξαγωγής των βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας για τη διασφάλιση της αντικειμενικότητάς του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου