Skip to main content

MARKET

Εκπτωτικό Χωριό McARTHURGLEN

5 Νέα καταστήματα κάνουν την εμπειρία του έξυπνου Shopping ακόμα πιο απολαυστική!



Πέντε νέα καταστήματα υποδέχεται το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και δημιουργεί μία μοναδική εμπειρία έξυπνου shopping για τους επισκέπτες του.

H εταιρεία εσωρούχων Triumph, εγκαινίασε το κατάστημά της ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ποικιλία των brands που μπορεί κανείς ν’ απολαύσει, στις χαμηλότερες τιμές, με μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Ο Έλληνας σχεδιαστής Tassos Mitropoulos αποτελεί τη νέα προσθήκη στα luxury brands και στο κατάστημα του είναι διαθέσιμα casual αλλά και prȇt ȧ porter outfits που θα απογειώσουν το στυλ σας. Ακόμη, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται ένα brand ομορφιάς: η εταιρεία καλλυντικών και ειδών ομορφιάς, Dust + Cream υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις πιο hot ανοιξιάτικες παλέτες μακιγιάζ. Κι επειδή, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen η μόδα είναι στα … πόδια σας, το νέο κατάστημα της εταιρείας υποδημάτων Fratelli Petridi σάς περιμένει για να ανακαλύψετε την άνεση και την ποιότητα στις καλύτερες τιμές, προσφέροντας μία προσιτή πολυτέλεια. Κι αφού εξερευνήσετε όλα αυτά τα νέα brands, στο νέο εστιατόριο της La Pasteria στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού θα βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά ιταλικά πιάτα του αγαπημένου προορισμού casual dining. Η ζέστη και φιλική ατμόσφαιρα με σήμα κατατεθέν την ανοιχτή κουζίνα, θα κάνουν το αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο το αγαπημένο σας στέκι.

Η απόλυτη shopping εμπειρία στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Athens είναι στα καλύτερά της και σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30