Skip to main content

MARKET

Το Σάββατο 22/6 η διάθεση αλλάζει!

Η NEF-NEF Homeware γιορτάζει 6 χρόνια στο Χαλάνδρι και προσκαλεί σε ένα ολοήμερο πάρτυ με ζωντανή μουσική, απολαυστικές γεύσεις και ειδικές εκπτώσεις! 



NEFNEF_KATH.jpgΤο πρώτο flagship store της NEF-NEF Homeware άνοιξε πριν 6 χρόνια παρουσιάζοντας στο σύνολο την πλούσια η συλλογή της κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας λευκών ειδών σε ένα χώρο σχεδιασμένο να αποπνέει την ατμόσφαιρα και τη ζεστασιά του σπιτιού. Ακολούθησαν 6 εταιρικά καταστήματα NEF-NEF με το πιο πρόσφατο να ανοίγει σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας πριν λίγους μήνες.    

Για να γιορτάσει την επιτυχία της, η NEF-NEF προσκαλεί αυτό το Σάββατο 22/6 σε ένα ανοιχτό πάρτυ με ζωντανή μουσική, απολαυστικές γεύσεις, ειδικές εκπτώσεις και special guests τον Snoopy και τον Forever Friends, αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα σας αλλάξει τη διάθεση! Το Σάββατο 22/6, από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. NEF-NEF Homeware, Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 27, τηλ. 216 700 39 30, www.nef-nef.gr

Η φιλοσοφία πίσω από το brand
Στη NEF-NEF τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Επιλέγοντας τα πιο μαλακά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, τα λευκά είδη της NEF-NEF είναι οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα των βρεφών και των παιδιών. H συλλογή της που ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο – Φθινόπωρο/Χειμώνας και Άνοιξη/Καλοκαίρι–εμπνέει τη δημιουργία χώρων που απολαμβάνεις να ζεις με λευκά είδη που αλλάζουν τη διάθεση. Στο επίκεντρο της σχεδιαστικής ομάδας, interior designers και stylists φιλτράρουν τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design, δημιουργώντας σχέδια που εκφράζουν μια μοντέρνα και μαζί κομψή, άνετη και πρακτική διάθεση στη διακόσμηση. Η κάθε νέα συλλογή προορίζεται να ανανεώσει το κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστές σειρές για το Υπνοδωμάτιο, το Καθιστικό, την Κουζίνα και το Μπάνιο, ενώ ειδική έμφαση δίνεται σε μια ολοκληρωμένη Παιδική και Βρεφική Collection. H NEF-NEF επίσημος κατασκευαστής και διανομέας παιδικών λευκών ειδών της DISNEY για Ελλάδα και Κύπρο.

Λίγα λόγια για τη NEF-NEF
Μια οικογενειακή εταιρεία με διεθνές προφίλ και ηγετική θέση στο χώρο των λευκών ειδών επί 57 χρόνια, η NEF-NEF είναι μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας με διάκριση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2018.

Με έτος ίδρυσης το 1961, αριθμεί 6 εταιρικά καταστήματα NEF-NEF HOMEWARE, έχει σημεία πώλησης σε 400 καταστήματα Λευκών ειδών, σε 32 shop in a shop, στο διαδίκτυο και σε καταστήματα στο εξωτερικό. Η NEF-NEF διαθέτει εξειδικευμένο B2Β ξενοδοχειακό τμήμα (http://hotel.nef-nef.gr) με εξαγωγές σε 12 χώρες και περισσότερους από 1000 πελάτες στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ