Skip to main content

MARKET

Salon Business Success: To 1o πλήρες επιχειρηματικό πρόγραμμα από τη L’Oréal Professional Products 

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η διαχείριση μιας επιχείρησης όπως το κομμωτήριο αποτελεί για κάθε ιδιοκτήτη μια καθημερινή πρόκληση. 



Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και που οι ανάγκες των καταναλωτών μεταβάλλονται από μέρα σε μέρα, η διαχείριση μιας επιχείρησης όπως το κομμωτήριο, αποτελεί για κάθε ιδιοκτήτη μια καθημερινή πρόκληση.  Για αυτό η L’Oréal Professional Products, λειτουργώντας ως πραγματικός business partner που υποστηρίζει τους επαγγελματίες κομμωτές σε κάθε τους βήμα, σχεδίασε το Salon Business Success, το 1ο πλήρες επιχειρηματικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κομμωτηρίων που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να την ενδυναμώσουν απέναντι στις προκλήσεις και να την κάνουν να ξεχωρίσει στους καταναλωτές. 

Με το Salon Business Success, μέσα σε 7 sessions, σε λιγότερο από 2 μήνες, οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων θα μάθουν να θέτουν επιτυχημένους επιχειρηματικούς στόχους, να μετρούν και να αξιολογούν την επίδοση της επιχείρησης τους, να σχεδιάζουν ενέργειες προβολής στα social media και, τέλος, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την ομάδα του κομμωτηρίου. 

«Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές βομβαρδίζονται με προτάσεις, ο κομμωτής έρχεται πλέον στο επίκεντρο ως απόλυτος σύμβουλος ομορφιάς και αυτό που τον διαφοροποιεί είναι η εξειδίκευση και η εμπειρία που προσφέρει στους καταναλωτές. Στη L’Oréal, oραματιζόμαστε ένα σύγχρονο κομμωτή, δημιουργικά δυνατό και επιχειρηματικα ακμαίο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη του digital για να απογειώσει την τέχνη και την επιχειρησή του ακόμα πιο επιδραστικά. Για αυτό φροντίζουμε να του παρέχουμε όλα τα εφόδια -καλλιτεχνικά, τεχνικά και επιχειρηματικά – ώστε να αναπτύξει την εξειδίκευση του, να δυναμώσει και να προβάλλει ακόμα περισσότερο την επιχείρηση του», δηλώνει η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products 

Το πρόγραμμα αποτελείται από 7 εβδομαδιαία διαδραστικά σεμινάρια διάρκειας 30’-60’ το καθένα, τα οποία θα καλύπτουν διαφορετικές θεματικές ενότητες. Κάθε ενότητα θα συνοδεύεται από πρακτικά εργαλεία, που θα μπορούν να αξιοποιήσουν οι συμμετέχοντες ιδιοκτήτες κομμωτηρίων κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων. Παράλληλα, μετά το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν επιχειρηματική υποστήριξη μέσα από αποκλειστικά lives στο Facebook και προσωπικές συναντήσεις με την εισηγήτρια του προγράμματος Κλειώ Ελευθεριάδη.

Έχοντας μια επιτυχή πορεία 25 ετών στο χώρο των επιχειρήσεων και της συμβουλευτικής στρατηγικής, η Κλειώ Ελευθεριάδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος στην εταιρεία The Best Way Forward, θα μοιραστεί πολύτιμες γνώσεις, εργαλεία και στρατηγικές που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στο επιχειρηματικό τους όραμα, βελτιώνοντας την απόδοση του κομμωτηρίου τους. 

Το Salon Business Success θα είναι διαθέσιμο μέσα από την ACCESS, την εκπαιδευτική πλατφόρμα της L’Oréal Professional Products, για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.