Skip to main content

MARKET

Τα Marks & Spencer γιορτάζουν την αγάπη σε όλες τις μορφές της και λανσάρουν την πιο μοναδική συλλογή δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer αλλά και online



Φέτος, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Marks & Spencer σας καλούν να γιορτάσετε την αγάπη σε όλες τις μοναδικές μορφές της και να δείξετε στους αγαπημένους σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Η νέα συλλογή Marks & Spencer Valentine's Day περιλαμβάνει ξεχωριστές προτάσεις δώρων για τον/τη σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας και φυσικά για εσάς!

ms-valentines-day-22-5

Με επιλογές δώρων που περιλαμβάνουν ρούχα, εσώρουχα, αρώματα, είδη σπιτιού και αρωματικά κεριά, τα Marks & Spencer προτείνουν όλα αυτά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την τέλεια ρομαντική περίσταση για εσάς και τον σύντροφό σας ή μια χαλαρωτική περίσταση για τον εαυτό σας.

Ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας Mickey Mouse πρωταγωνιστεί σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά και μαζί με το σλόγκαν «LOVE» πάνω στις πιτζάμες μοιράζει αγάπη σε μεγάλους και μικρούς. Τα είδη σπιτιού περιλαμβάνουν κούπες με σχέδια καρδιάς, καθώς και κομψά αρωματικά κεριά.

Μην παραλείψετε να εμπλουτίσετε το κλίμα άνεσης με την best-seller κουβέρτα με κουκούλα SNUGGLE™.

ms-valentines-day-22-13

Τα πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους μας όμως δεν σταματούν εδώ. Τα Marks & Spencer σας προσκαλούν να δείξετε την αγάπη σας με την ολοκαίνουργια σοκολάτα «Love You To Pieces», μια εντυπωσιακή καρδιά από βελγική σοκολάτα γεμάτη με νόστιμες τρούφες βατόμουρου καθώς και άλλες πρωτότυπες σοκολατένιες επιλογές.

Η σοκολάτα Marks & Spencer είναι φτιαγμένη με πλούσιο 100% αυθεντικό κακάο που κάνει την γεύση της τόσο ξεχωριστή.

Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι από τις εντυπωσιακές συλλογές κρασιών μας με παρέα τα άτομα που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer αλλά και online στο www.marksandspencer.gr και www.marksandspencerfood.gr.

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: @marksandspencergreece

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ