Η Λουξ ήταν επίσημος υποστηρικτής στο Δρόμο Εκεχειρίας στην Αρχαία Ολυμπία

H Λουξ ήταν για μια ακόμα χρονιά επίσημος υποστηρικτής της δράσης “Το μονοπάτι της Εκεχειρίας”.

Δελτίο Τύπου

Η  εκδήλωση έλαβε χώρα στην αρχαία Ολυμπία το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου με τη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών από πολλές περιοχές της χώρας.

 Μέσα από τις τρεις διαφορετικές διαδρομές η Λουξ και οι δρομείς μετέφεραν μαζί το μήνυμα της Εκεχειρίας και τις αξίες που πρεσβεύει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στις διαδρομές: Δρόμος Εκεχειρίας 2023, Ήλιδα – Ολυμπία, 50χλμ, Δρόμος του Κλεοσθένη 2023, Πίσα – Ολυμπία, 5χλμ και Δρόμος του Ίφιτου 2023, 2χλμ για παιδιά και νέους.

img_5814

 

Οι αθλητές έτρεξαν για αυτό το σκοπό περνώντας μέσα από απαιτητικές διαδρομές και κατάφεραν να τερματίσουν παρέα με τη Λουξ. Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της Εκεχειρίας ως ευκαιρία για διάλογο, συνεννόηση, συμφιλίωση μεταξύ των λαών, αποδοχή της διαφορετικότητας καθώς και η παραδοχή της υπέρτατης αξίας της ειρήνης.

 Η Λουξ για μια ακόμα χρονιά στήριξε το «Μονοπάτι της Εκεχειρίας», αναδεικνύοντας τη σημασία του αθλητισμού ως μέρους του πολιτισμού, που συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας και της συμφιλίωσης των λαών. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares