Skip to main content

PETS

Βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για τον σκύλο σου!

Παράγεται στην Ελλάδα, διανέμεται απευθείας από την εταιρεία που παρασκευάζεται και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά.



Ένα κλασσικό πρόβλημα όλων μας που έχουμε σκύλο, είναι να βρούμε την κατάλληλη τροφή που να καλύπτει τις ανάγκες του τετράποδου φίλου μας, παρέχοντάς του ισορροπημένη διατροφή χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε μήνα να δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να την αποκτήσουμε.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για σκύλους, η οποία μάλιστα, παράγεται στην Ελλάδα! Εκτός αυτού η διανομή γίνεται απευθείας από την ίδια την εταιρία που την παρασκευάζει και παρέχει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Πώς γίνεται λοιπόν να είναι η πιο οικονομική Premium τροφή; Όπως είπαμε, η διανομή γίνεται απευθείας από την παραγωγή στους πελάτες, συνεπώς μπορεί η εταιρία και παρέχει premium ποιότητας τροφή σε ανταγωνιστική τιμή.

Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) είδαμε ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν συνδρομή παρέχοντάς τους ακόμη καλύτερη τιμή και προσφέροντας τους την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκέφτεσαι πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σου, καθώς σε ενημερώνουν αυτοί όταν χρειάζεσαι νέα συσκευασία.

Η αναζήτηση για μια καλής ποιότητας τροφή η οποία δεν θα σου κοστίζει πολύ τελείωσε! Με τη Mojestik θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τον μικρό σου φίλο χορτασμένο και υγιή! Ξέχνα λοιπόν την έγνοια της αγοράς τροφής και επικεντρώσου στο παιχνίδι και στις βόλτες με τον σκύλο σου.

Μπες στο www.mojestik.gr και επίλεξε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σου φίλο. Άφησε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σου αποστείλει την τροφή στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

PETS

5 σκύλους θεραπείας για επιβάτες με προβλήματα άγχους απέκτησε το αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Τα πέντε σκυλιά βρίσκονται στο αεροδρόμιο και με τα χάδια και τα φιλιά τους βοηθούν τους επιβάτες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το άγχος για την πτήση τους

PETS

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – σώσε μια ζωή υιοθετώντας την

Το να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο ζωάκι σου προσφέρει πολλά οφέλη

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ