Skip to main content

PETS

Οι γλυκύτατοι σκύλοι της Αλάσκα παίρνουν το λεωφορείο καθημερινά και γίνονται viral στο TikTok

Ένα υπέροχο viral βίντεο, με αξιαγάπητα τετράποδα, «σπάει» το TikTok και τα δείχνει να επιβιβάζονται στο λεωφορείο καθημερινά σαν να ήταν άνθρωποι! 



Ένα βίντεο με γλυκύτατα σκυλιά που επιβιβάζονται και κάθονται σε ένα λεωφορείο έχει γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες ημέρες, με τα αξιαγάπητα τετράποδα να μοιάζουν σαν να επιβιβάζονται στο σχολικό τους για να μεταβούν για μάθημα!

Ο Lee Thompson και η σύζυγός του, Mo, έχουν φτιάξει τον λογαριασμό «Mo Mountain Mutts» στο TikTok και το Instagram και έχουν μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες ευλαβικούς followers.

Η Mo αρχικά ανέβαζε σε αυτόν αρχικά βίντεο στα οποία έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του ζευγαριού, όμως αυτά άρχισαν σύντομα να έχουν μεγάλη επιτυχία στο Διαδίκτυο και να γίνονται viral.

Το βίντεο με τα αξιολάτρευτα τετράποδα που μπαίνουν στο λεωφορείο και κάθονται σαν άνθρωποι έχει ξεπεράσει πλέον τις 9 εκατ. προβολές στο TikTok.

«Μπαίνουν στο λεωφορείο και κάθονται στη θέση τους και το Διαδίκτυο μόλις τα έχασε»!

Το λεωφορείο που αγόρασε το ζευγάρι παραλαμβάνει τα σκυλάκια και τα πηγαίνει για βόλτες, πεζοπορίες και κολύμπι στην πόλη Skagway της Αλάσκα όπου και διαμένουν. Αφού τα σκυλιά ευχαριστηθούν με την καρδιά τους τις δραστηριότητές τους, οι Thompson τα φορτώνουν πίσω στο λεωφορείο για το ταξίδι της επιστροφής!

Δείτε το επικό βίντεο που έγινε viral:

https://www.tiktok.com/@mo_mountain_mutts/video/7190835204049636650?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7017755881497970181

Διαβάστε επίσης

PETS

5 σκύλους θεραπείας για επιβάτες με προβλήματα άγχους απέκτησε το αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Τα πέντε σκυλιά βρίσκονται στο αεροδρόμιο και με τα χάδια και τα φιλιά τους βοηθούν τους επιβάτες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το άγχος για την πτήση τους

PETS

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – σώσε μια ζωή υιοθετώντας την

Το να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο ζωάκι σου προσφέρει πολλά οφέλη

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε