Περπάτημα μετά… μουσικής!

Η σημερινή μας βόλτα θα μας βρει στον Εθνικό Κήπο.

Φύλλις Νικολάου


Η σημερινή μας έξοδος θα είναι πρωινή. Προτού γκρινιάξεις επειδή θα σε σηκώσουμε νωρίς από το άνετο κρεβατάκι σου Σαββατιάτικα, θα σου πούμε ότι σίγουρα δε θα το μετανιώσεις. Πώς είμαστε τόσο σίγουρες; Μα γιατί η πρότασή μας περιλαμβάνει έναν υπέροχο περίπατο στον καταπράσινο και λατρεμένο μας Εθνικό Κήπο (αλήθεια από πότε έχεις να περάσεις τις πόρτες του;) και μάλιστα συνοδεία μουσικής!

Κι όχι όποιας και όποιας μουσικής αλλά εκείνης που θα «παίξει» αποκλειστικά για εμάς τις «πρωινές» η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Για να μπεις λίγο στο κλίμα, η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο events, που φέρουν τον τίτλο «Μουσικά Συναπαντήματα στον Εθνικό Κήπο. Η διοργάνωσή τους ανήκει στον Οργανισμό  Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ο οποίος, μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, θέλει να δώσει σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και κατοίκους της πρωτεύουσας τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη βόλτα τους στον Εθνικό Κήπο με μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Για σήμερα λοιπόν σου δίνουμε ραντεβού στην κεντρική είσοδο του δικού μας Κήπου στις 11.00 νταν! Και κάτι ακόμα: επειδή η μουσική ενδέχεται να μας ανοίξει την όρεξη, μετά κερνάμε πρωινό στο Καφενείο!

Μουσικά Συναπαντήματα στον Εθνικό Κήπο
Πού:
Εθνικός Κήπος, Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 1, Σύνταγμα
Ώρα έναρξης: 11.00
Είσοδος: Ελεύθερη
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares